עזרה דחווףףף !!!

C o R a L 7

New member
עזרה דחווףףף !!!

Alice (2007/I) (in production) .... Alice Suburban Girl (2007) (post-production) .... Brett Eisenberg Teenage Mutant Ninja Turtles (2007) (post-production) (voice) .... April O'Neil דיבוב ... aka T.M.N.T. (USA: promotional abbreviation) Addicted (2007) (post-production) The Air I Breathe (2007) (completed) .... Sorrow Happily N'Ever After (2007) (voice) .... Ella דיבוב The Return (2006/I) .... Joanna Mills Southland Tales (2006) .... Krysta Now/Krysta Kapowski--הכי חשוב@!@@@ כול אלו הסרטים שלה החדשים אם אפשר שתגידו לי מה כבר הושלם ועומד לצאת או כבר יצא אני חייבת לדעת איזה סקטים שלה עומדים לצאת בארץ בקולנוע לא בדי וי די תודה רבהה..=]

אליעד699

New member
תשובות

The Grudge 2 - עוד חודש ייצא לדיוידי The Return - עוד חודש ייצא לדיוידי Happily N'Ever After - יצא בארה''ב Ninja Turtles - עוד חודשיים ייצא בארה''ב ובארץ Southland Tales - אין תאריך יציאה משוער אבל אני מאמין שהוא ייצא גם בארץ Suburban Girl - אין תאריך יציאה משוער The Air I Breathe - אין תאריך יציאה משוער Addicted - אין תאריך יציאה משוער Alice - הצילומים עוד לא התחילו. הם רק צילמו בנתיים את הלוקיישנים Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey - אין תאריך יציאה משוער

C o R a L 7

New member
תודהה ועוד משו קטן חח=]

The Return - עוד חודש ייצא לדיוידי למה לDVD למה לא בקולנוע ?? איזה באסהה@!##!#@$#@!!@

אליעד699

New member
הוא כבר היה

בקולנוע בארה''ב.. וישראל לא קנתה את הזכויות שלו אז בגלל זה הוא לא הוקרן בקולנוע בארץ

למעלה