עזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

Noni38

New member
עזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

אני צריכה מונולוג מרגש על השואה...

rachellg

New member
מה זאת אומרת "מונולוג מרגש" , אולי תהיי/ה

יותר ספציפי?

schlomitsmile

Member
מנהל
מה מרגש אותך? ולמה את מחפשת ריגושים דוקא בשואה? אמנם ברוח דבריו של גרשון, אנחנו אמורים לפעול לקירוב הנוער לפורום, אבל הפניה שלך פשוט פוגעת בי. אני מניחה, שאת רוצה עזרה בשיעורי-בית, או איזו מטלה אחרת, ואין לך כוונה לפגוע, אבל תביני שעבור רוב הכותבים כאן, השואה זו לא מילה. זה אפר שזורם לי בדם. אלה צללים שמקיפים אותי תמיד. זה פצע שצורב כל הזמן. ואת באה ומחפשת ריגושים, מחפשת עזרה במטלות. מצטערת אם דבריי קשים. לא למדתי עדיין להגמל מהכֵּנוּת. אם את באמת מתעניינת, את מוזמנת מכל הלב, לצלול לתוך התמונות והסיפורים. כל טוב לך, שלומית

rachellg

New member
אני לא חושבת שהייתה כוונה לפגוע, נראה לי שזו

רק דרך ביטוי....

schlomitsmile

Member
מנהל
ברור לי שלא היתה כוונה לפגוע אחרת לא הייתי טורחת להגיב../images/Emo13.gif אם מישהו פוגע בטעות, כדאי להבהיר לו זאת, כדי לשפר את התקשורת. לא חושבת שזו רק דרך ביטוי, נראה לי שזו גם התייחסות שיטחית (לצורך מטלה ו/או ריגושים) לעניין שהוא בדמנו.

yoavshovav

New member
אני חושב

שאם בן נוער מבקש כאן טקסט כלשהו כדי להתחבר לשואה ממקום מרגש התגובה שלנו צריכה להיות אחרת. במיוחד כשאנו יודעים שאין לו כוונה לפגוע. אולי דברי המבקש נעשו במעט חוסר רגישות, אך אני לא רואה שום דבר פסול בבקשה.

בהחלט אין כל פסול

וגם הנוסח מוכר: פליז, דחוף ביותר...ואחריו אין הסבר. אני נתקל בצורה כזו של פנייה בפורומים שונים. שאלות מתקבלות בברכה, לשם כך קיים פורום, אך השואל צריך להסביר במה מדובר, מהו הרקע, לאיזו מטרה ולתת את הפרטים הדרושים, הכל לפי העניין. ונשמח לעזור כמיטב יכלתנו.

למעלה