לי נשמה-הנה המילים של השיר../images/Emo24.gif
(פתיחה עם דיבור + ליווי מוסיקה) תספר לי איך למעלה ,תפסר לי מה אתה מרגיש אני תמיד חושב כליך -הכל שונה לי בלעדייך הלב כואב- לא מאמין איך ניקטפת עוד צעיר לגורל אין רחמים,הוא קוטף רק ת´טובים. -א- שוב עולים הזיכרונות של אותם ימים גם עכשיו אני בוכה כמו ילד תמים שוב ניזכר מזיל דימעה על כל השנים כשהיית כאן איתי - הייתי בחיים. >פיזמון<X1 געגועים לך חבר- הלב כואבצ לא מעקל החברים אותך עוד אוהבים- ובליבם אתה חסר איך שפתאום ביום הכל ניגמר הלב נדם, החדר קר בליבי לנצח לא אשכח - לא אשכח אותך אח יקר. >>מנגינת רקע>> -ב- את האור שלא יחזיר את הזיכרונות, מסתכל בתמונתך ודמעות דולגות, מבקש רק שתזכור שאני אותך אוהב - איך הלכת בלי לחזור ולנו זה כואב. >פיזמון געגועים לך חבר....X2 מנגינת קרע, במיוחד קלידים וגיטרה.... אז תספר לי איך למעלה- תפסר לי מה את מרגיש אני תמיד חושב עליך- הכל שונה לי בלעדייך הלב כואב לא מאמין- איך ניקטפת עוד צעיר לגורל אין רחמים (עלייה בטונים) הוא קוטף רק ת´טובים. >מנגינת רקע> - ופיזמון חוזר :X2 נ.ב- השיר נכתב על אלמוג נתן ז"ל לי מתוקה- מקווה שעזרתי לך אם את צריכה משהו נוסף את השיר או כל מה שיהיה אל תהססי לפנות אלי , אני תמיד ישתדל לעזור לך ולכולם. אז נעים מאוד קוראים לי אלין- או ליתר דיוק ילדת החופים, תבקשי מה שאתה רוצה נשמה- שתהייה לך שבת שלום מאמי. ^^^^^^^^^^^אלין- ילדת החופים^^^^^^^^^