עזרה!! דחוףףףףף אני פוחדת!!

Nofx22GiRl

New member
עזרה!! דחוףףףףף אני פוחדת!!

אוקיי ככה, עכשיו סתם ראיתי הסופרנוס כי היה משעמם, ואז הם גילו שלג´וניור יש סרטן, עכשיו הוא אמר שגילו כי ירד היה לו דם בצוואה (או איך שלא רושמים את זה). עכשיו אני מממש נבהלתי, כי לי גם בזמן האחרון יורד דם כשאני מחרבנת (סליחה על הביטוי המכוער). עכשיו אני לא יודעת אם זה מתקשר, הלוואי וזה לא, אני מתללת לכך!! אתם יכולים לעזור לי?? מה לעשות?? דחוףףףףףףף!! אני מתחרפנת פהההה, לא יודעת מה לעשות!! וההורים שלי לא בבית :(

rubber duck

New member
ראשית לא להבהל

יש מיליון ואחת סיבות לדימומים מאיזור פי הטבעת ורק חלק קטן מהם מצביע על סרטן הדבר החשוב ביורת הוא לפנות לרופא שיאבחן את הבעיה סביר שמדובר במשהו הרבה יותר פשוט דוגמת טחורים או פצע באיזור פי הטבעת אבל חשוב לבדוק על מנת לאבחן מוקדם ככל האפשר המון בריאות שרון

תמנע ל

New member
יוגה ובריאות

לנשום עמוק לאט לאט לחוות את השקט ולהנות מההרפיה ולחשוב מחשבות חיוביות

שלומפר1

New member
קודם כל תרגעי

יקירתי צר לי להיות זה המודיע לך אבל... הסיכויי שיש לך סרטן שווה לסיכויי שיש חיים על המאדים... דימום מפי הטבעת יכול להיות מ- טחורים, צסטות בחלל פי הטבעת, בעיות בסגר הא-רציונלי(הראשוני) של חלל פי הטבעת, אי-איזונים במעיים, בעיות בתפקוד המאיים, וכו´ בקיצור לא חסר! לכי לבדיקה רק בשביל להרגע ופתרון מידי- 5 נשימות עמוקות ואיטיות ולשתות תה צמחים בהצלחה

למעלה