עזרה דחוףףףףף

• פותח הנושא esrm
  • פורסם בתאריך

esrm

New member
עזרה דחוףףףףף

גילה וכל אחד אחר שקורא את ההודעה.....אני חייב לדעת מה קורה לי....אני כל היום חי בפחד בגלל שחברה שלי אמרה לי שאם אני לא משתנה היא נפרדת ממני...יש לי בעיית קנאה ואבססיביות כלפיה ואני מודע לבעיה וביקשתי ממנה שתעזור לי היא אמרה הכל יהיה בסדר ושהיא לא תיפרד והכל יהיה טוב אבל אני,עדיין נשארתי בפחד שהיא תעזוב אותי...היא הכל בשבילי....אני כ"כ מפחד,אני חייב עזרה...מה אני יכול לעשות???זה מן פחד כזה כאילו אין לי אף אחד בעולם...כמו שילד קטן חולם חלום רע ובא לישון עם ההורים...אני מת מפחד כל היום וכל הלילה...רק כשאני איתה אני מרגיש בסדר,גם לא נעלם אבל יותר טוב לי כשאני איתה אבל אי אפשר להיות איתה כל היום.....תגיבו בבקשה...תודה...

esrm

New member
עוד משהו....

בכל פעם שהיא מספרת לי על איזה ידיד שלה שהיא דיברה איתו הפחדים מתקיפים אותי שוב...אני יודע שזה בסדר שיהיו לה ידידים אבל כשאני שומע עליהם אני נתקף חרדה....גם מסיבות ומכות משפיעים עליי בצורה כזאת...אני מרגיש לא שייך לכלום...תעזרוווו לי

../images/Emo18.gif קשר לא בריא

קשר לא בריא יש לך עם החברה שלך אם אתה כל כך תלוי בה ומרגיש בעל ערך רק כשהיא איתך...מסוכן לשניכם. אני מעריכה את היכולת שלך לראות שזו בעיה ולבקש עזרה. אתה חייב לעזור לעצמך לצאת מהמקום שאתה נמצא בו. הדרך לעשות זאת היא בטיפול שילווה אותך בדרך הארוכה שעומדת לפניך לברר את מקור החרדה ולתמוך בך בזמן שאתה בוחן את הריק שאתה מרגיש בפנים ובונה לאט לאט את הערך העצמי שלך. תוכל לפנות לטפול דרך קופ"ח או יועצת בית הספר או הפסיכולוג החנוכי של בית הספר שאתה לומד בו. כמו כמובן, טפול פסיכולוגי פרטי או באחת מהתחנות לברה"ן שמטפלים במתבגרים. כדאי להתייעץ לגבי אפשרויות הטפול עם יועצת בית הספר או רופא המשפחה. עשה זאת! אתה צועד בשביל צר וחבל...

esrm

New member
תודה רבה

תודה על התגובה שלך...יש לי שאלה..אני דיברתי איתה על זה ועכשיו,אחרי יומיים אני מרגיש הרבה יותר טוב ובטוח באהבה שלה כלפיי...זה נראה כאילו הכל חזר לקדמותו אחרי שיחה ארוכה והרבה בכי...אני עדיין צריך עזרה מקצועית לדעתך?

לדעתי כן ../images/Emo60.gif

כיוון שמהודעתך הראשונה עלתה מצוקה גדולה, והמצוקה הזו קשורה אליך. לא אליה ולא לקשר ביניכם, שהיום הוא רגוע וטוב ומחר...מי יודע. חשוב איך שאתה מתמודד עם דברים, ללא קשר למה שקורה בינכם עכשיו.

esrm

New member
תודה

תודה רבה...לצערי זה חזר לי שוב אבל את כבר לא חייבת להגיב...אפילו אותך כבר שיגעתי....המסכנה סובלת ממני ורוצה פסק זמן ואני בוכה כמו תינוק כדי שלא תעזוב אותי...החיים שלי עלובים בלעדיה...בלי היחס שלה...כמה שלפעמים הוא חרא...

מבינה אותך מאד ../images/Emo60.gif

ואני שמה שבלול כי זה לוקח זמן לצאת מהמקום הזה, מהרגשות האלה שמופיעים אצל כל אחד שחברה שהוא אוהב מאיימת לעזוב אותו, אבל יש שאצלם זה חזק יותר, כמו שאתה מתאר כי זה יושב על פגיעות רחוקות. התחושה שאתה מתאר מול מצב של איום של פרידה מהחברה שלך מזכיר בעוצמתו מצוקה שמתעוררת מול עזיבות אמיתיות או איום בעזיבה שחווינו כילדים מול אמא שנזקקנו לנוכחותה כמו אוויר לנשימה, כמו עור שיחזיק אותנו כדי שלא נתפרק. זו חוויה קשה להיות במצב בו נזקקים למישהו נואשות כדי לשרוד פיזית ורגשית ולא תמיד להיות בטוחים ורגועים שהמישהו הזה שם... כמה כואב , כמה מבהיל...
חיבוק גדול!

esrm

New member
כמה שאת צודקת!!!!

רואים שאת באמת מבינה על מה את מדברת...זה בדיוק ככה כמו שאת מתארת את זה...אבל מה אני עושה....אני עובד כל הלילה בשמירה ואני רק משתגע בתוך המחשבות של עצמי עליה...על הנסיכה הזאת שכל כך אהבתי ועכשיו אני פוגע בה ואובססיבי כלפיה...אני מפחד שהיא תתגייס לצבא אני מפחד שהיא תהיה יפה כדי שלא יתחילו איתה והיא לא תרצה בי...אני מפחד מהכללללללללללללל....מה אני עושה????????????????????????????

למעלה