עזרה!!! דחוףףףף

rmon

New member
עזרה!!! דחוףףףף ../images/Emo53.gif

שלום! אני חייב עזרה וייעוץ! אני לומד בכיתה יב ומתכנן לעשות עתודה אקדמאית בהנדסת אלקטרוניקה לפני הצבא. עכשיו...הפסיכומטרי לא הלך לי..קיבלתי 601 אבל אני מניח שהבגרות שלי טובה.אני עושה הרבה מקצועות מוגברים וביניהם 15 יחידות מגמה(3 ברמת 5 יח´) יש לי פיסיקה 5 יח´ ומתמטיקה בערך 90 ברמה 5 יח´ וגם אנגלית 5 -עוד אין ציון אבל אני מניח בסביבות ה-90.אהה...ובלשון יש לי 90 סופי אבל ציון בגרות 80. האם בעקבות החוק החדש לתחליף הפסיכומטרי אני יוכל בכל זאת להתקבל לאן שהו? ועוד משהו...הבנתי שההרשמה לעתודה היא עוד מעט ועד אז עוד לא תיהיה לי תעודת בגרות. איך ידעו אם אני מתקבל או לא אם אין עדיין ציונים?הם מסתכלים בתעודות של יא?או איך זה הולך?והאם אני בטוח יוכל להעזר בחוק החדש של תחליף לפסיכומטרי? כי לפי מה שהבנתי החוק רק ?אני מחכה שיפנו אליי? נכנס ואף אחד לא יודע מה קורה עם הרצוייה ליזה...ממתי זה נכנס בכלל לתוקף? ולפי 3 ציוני הבגרות-אני יוכל להתקבל לפקולטה -אלקטרוניקה..? למי אני פונה בשביל העתודה? סליחה על כמות השאלות...אני פשוט מבולבל לאללה ואין לי את מי לשאול...! תודה רבההה...!

אושר מ

New member
אני לא יודעת אם אפשר בלי פסיכומטרי

אבל עוד תיהיה לך אפשרות לתקן אותו. אם התקבלת או לא, אתה לא יודע לפני יוני לפחות. יש כאלה שמנופים ממש בהתחלה ויש כאלה שרק לקראת הסוף. הבגרויות של המיועדים לעתודה נבדקות ראשונות, והתוצאות נשלחות אליך, כדי שתוכל להעבירן לצבא. בקשר ללהתקבל, עכשיו בערך מתחילים הכנסים הפרטניים. נסה להתקשר ללשכת גיוס ולשאול שם.

rmon

New member
מה ז"א?חייב פסיכומטרי??? ../images/Emo2.gif

למה את מתכוונת כשאת אומרת שאת לא יודעת אם אפשר בלי פסיכומטרי? זה לא ברור שהפסיכומטרי כבר לא חובה אלא רק בגדר בחירה?

אושר מ

New member
זה ברור מבחינת האוניברסיטאות אבל

כשמתחיל הצבא, נגמר ההגיון...

rmon

New member
אז רגע....

אז מה שאתה בעצם אומר שאין לי שום סיכוי להתקבל לעתודה אקדמאית בלי פסיכומטרי? גם אם יש לי בגרות טובה?

אושר מ

New member
קודם כל - את ../images/Emo13.gif אמרתי שאני לא

יודעת. תתקשר ל"מחלקת" עתודה או איך שקוראים לזה, אפשר אולי דרך לשכת גיוס לשאול. תפנה את השאלה אליהם. יכול להיות שיקח להם זמן לישר קו עם החוק, ויכול להיות שלא...

למעלה