עזרה דחוףףףף

NIR VENGER

New member
עזרה דחוףףףף

שלום אנשים רציתי לדעת אם יש איזה אתר או וידרו או משהוא שיעזור לי לתרגל "משחקים עם הבקבוקים" זריקות סיבובים והכול בבקשה תעזרו לי אני ישמחחח תודהההה

maxfain

New member
פלרינג

בעקרון אתה יכול למצוא סרטונים, או סכמות מילוליות.. אבל זה לא כל כך יעזור לך אם אתה לא יודע איך התרגיל אמור להיות בפועל.. ברור שאפשר ללמוד פלרינג לבד אבל יש גם תרגילים בסיסיים בזה שאם אתה לא יודע איך אמורים להיות אז חבל.

maxfain

New member
תנסה כאן

בטוח תמצא כאן משהו.. יש לי סרטון של חבר שלי שמבצע את כל התרגילים הבסיסיים, אם אתה רוצה אני אשלח לך. בנוסף יש לך סרטונים באתר של ברטנדר וזמן אמיתי, והקישורים שצירפתי..

מטופש

New member
כמה רעיונות

במקרה גם אני עכשיו "מלמד את עצמי" פלרינג יש לך את האפשרות של סרטונים באימיול, יקח קצת זמן למצוא אבל יש הרבה, אם אתה רוצה שלח מסר ואני ישלח לך אותם בICQ יש לי כבר די הרבה עוד אפשרות היא לחפש תרגילים של ג'אגלינג/להטוטנות למיניהם שלמשל הרבה יותר נפוצים ברשת ולקבל השראה מהם (במיוחד מדבר שנקרא קלאבס (אלות) שזה ממש דומה בצורה לבקבוק) פשוט ללמוד איך לזרוק ולתפוס את הבקבוק בצוואר ללמוד את זה ממש טוב ומשם להמשיך ולהמציא לבד... אני משלב בין השלושה הרי בסופו של דבר זאת לא "תורה" זה משחק שאמור להראות טוב, כל עוד זה נראה טוב זה סבבה זה לא שתתחרה בזה ויש ניקוד על טכניקה... (למרות שלראות תחרויות של זה זה מצויין)

למעלה