עזרה דחוףףף 'חוסר שפיכה'

עזרה דחוףףף 'חוסר שפיכה'

אני לא יודע אם כאן הפחטפורמה הנכונה. אבל הסיפור שלי בקצרה הוא כזה. נשוי 5 שנים לחברת נעורי. הכרנו כבר בגיל 15 מכיר רק את אשתי. אני מבית חרדי וגם אשצי כיום אנחנו פחות בעניין של הדוסיות (אחרת לא הייתי פה). תכלס יש לי בעיה מוגדרת מאוד. חוסר שפיכה. ניסינו המון דברים טיפול פסיכולוגי סקסולוגי. CBT. ועוד...בסוף הפתרון האחרון הוא לנסות מישהי אחרת. אשתי מרוב ייאוש ורצון אדיר לפתור את הבעיה הסכימה. הבעיה פה היא אני. אני לא מוכן ללכת לזונה סתם. מגעיל אותי המחשבה שזקנים מסריחים ועוד כל מיני תת אוכלוסיות תקעו את יתדם בחור הזה. אני כבר לא מדבר על מחלות, HIV HPV ועוד זבל... מה שכן אני מחפש מישהי לשהות קצרצרה, חפוזה ולוואי והבעיה תיפתר. רק אין לי מושג איך מגיעים לזה? אשתי מנסה לעזור לי בזה אבל גם לא יודעת איך...עיקר הבעיה שאנחנו מרקע חרדי. ועולם המושגים שלנו דל מאוד בתחום הזה. אשמח לעצות.

מה עם לשפוך זרע לבטלה (או בעברית פשוטה להביא ביד) ?
הלכת לאורולוג שיעשה לך אולטרסאונד לבדוק את האשכים ?
יש משהו עם מארג הורידים שם שעלול ליצור מצב של מניעת יצור חומר זרע (עברתי בדיקות כאלו לבדיקת עקרות לפני הטיפולי הפריה שעברנו בזמנו)

Sharoman

New member
בסוף הפתרון האחרון הוא לנסות מישהי אחרת

הוא המשפט הכי חכם בכל ההודעה הזאת.
ובכך אני מסיק מההודעה שלך שהגעת לסוף? סוף של מה בדיוק? של הזוגיות שלכם? של החיים שלך? של קיום העולם?
מה גורם לך לחשוב שאישתך איכשהו אשמה בכך שאתה לא מצליח להגיע לשפיכה?
ויותר חשוב, מה גורם לך לחשוב שמישהי אחרת היא הפיתרון לבעיה?
כלומר, מדובר במישהי מסויימת בעלת יכולות ריפוי ביאולוגיות מובנות? או שמדובר בסתם כל אחת שתמצא חן בעיניך שהיית רוצה לנסות ולראות למקרה שזה באמת יעבוד ואז תוכל להמשיך להאשים את אישתך במקום להתמקד בבעיה שלך, ואם זה לא יעבוד אפילו יותר טוב! כך תוכל להמשיך לנסות כל פעם עם אישה אחרת עד שבסוף תשכב עם כולן (לפני שתבין שמדובר בבעיה בגוף שלך).
עצתי היא כזאת: במקום לזרוע נזק בחיי הנישואין שלך תתייעץ עם רופאים נוספים, תחקור את הבעיה עצמה ברמה רחבה יותר, כלומר לא רק את עצמך אלא את התופעה ואיך היא מוכרת בעולם, איך אנשים מתמודדים איתה והאם יש לזה טיפול ואם כן מהו.
במידה ואין טיפול, תמצא לך קבוצת תמיכה להצטרף אליה ותנסה לקבל את המצב שלך כי סביר שהוא לא ישתנה לא משנה עם כמה או עם אילו נשים אחרות תשכב.

למעלה