עזרה דחוףףף שלום אני חדש פה אשמח אם תעזרו לי בניתוח של הפעלים: خماية جاءيزة-(פרס) لثصبخ תודה=)
ה המכביסט18 New member 3/5/08 #1 עזרה דחוףףף שלום אני חדש פה אשמח אם תעזרו לי בניתוח של הפעלים: خماية جاءيزة-(פרס) لثصبخ תודה=)
ל ליאור ברדי New member 3/5/08 #2 כמה דברים: 1.حماية אני מכיר את המילה حماية (הגנה) ב-ح ולא ב-خ ! זהו מצדר של בניין 1 כמו دِرَاسَة. שורש حمي 2. جَائِزَة = בינוני פועל יחידה של בניין 1שורש جوز. 3. מה זה המילה האחרונה?! אולי שמת ل של תכלית. יכול להיות שטעית בהעתקה? בהצלחה.
כמה דברים: 1.حماية אני מכיר את המילה حماية (הגנה) ב-ح ולא ב-خ ! זהו מצדר של בניין 1 כמו دِرَاسَة. שורש حمي 2. جَائِزَة = בינוני פועל יחידה של בניין 1שורש جوز. 3. מה זה המילה האחרונה?! אולי שמת ل של תכלית. יכול להיות שטעית בהעתקה? בהצלחה.
P pilpelmemule New member 3/5/08 #3 מנצל"שת ושואלת גם مُخْتَاج ?? האם זה בניין 8 או 4? (הת' חשודה).. זה עו"י?.....??
ל ליאור ברדי New member 3/5/08 #5 את בטוחה כי זו خ ולא ح? אם זה אכן احتاج במשמעות של נזקק ל... אז השורש הוא ح-و-ج בניין 8
P pilpelmemule New member 3/5/08 #6 תודה רבה../images/Emo20.gif משום מה היה כתוב לי במחברת 4 ולפי ההגיון זה היה נראה לי 8... כנראה פעם טעיתי כשפתרתי אומשו, בכל אופן זה די בלבל אותי. לא יודעת כתוב לי ח'א...
תודה רבה../images/Emo20.gif משום מה היה כתוב לי במחברת 4 ולפי ההגיון זה היה נראה לי 8... כנראה פעם טעיתי כשפתרתי אומשו, בכל אופן זה די בלבל אותי. לא יודעת כתוב לי ח'א...
P pilpelmemule New member 4/5/08 #7 עוד שתי שאלות.. הציווי בגזרת עו"י של בניין 1 ושל בניין 4 הם זהים?? איך מנתחים פועל כזה: إنْقَضَتْ ?? הוא מוזר במיוחד.
עוד שתי שאלות.. הציווי בגזרת עו"י של בניין 1 ושל בניין 4 הם זהים?? איך מנתחים פועל כזה: إنْقَضَتْ ?? הוא מוזר במיוחד.