עזרה דחוףףף!

MistyX

New member
עזרה דחוףףף!

אז ככה.... אני מעוניין לקנות ת'אייפוד.... אחרי כמה זמן שקראתי עליו.. החלטתי שזהו אני קונה. בנטאקשן יש מכירה של האאיפוד 15 ג'יגה (דור שלישי נראה לי) ב1500 ואמרו לי שזה מחיר טוב הקטע שהבנתי שאם הדגם הזה לא מקבלים כבל usb אלא פייר וויר ואין לי יציאת פיירוויר במחשב... נשאר עוד שתי אנשים למכירה!! ואני לא יודע אם כדאי לי.. ואם כן אז מאיפה לקנות כבל usb וקשה עזרו לי!!

GoatGuy

New member
אל תמהר

זה לא מחיר כזה מיוחד, אפילו ברשת שקם או סנסור מוכרים את הדגם הנ"ל במחיר הזה. כרטיס FireWire עולה בסה"כ בין 60 ל150 ש"ח, כל טכנאי מחשבים יוכל להתקין לך אותו. חפש מעבדת מחשבים קרוב לביתך, מתקינים את זה במקום. עדיף, מן הסתם- לקנות כרטיס firewire שיתאים לך לכל מכשיר שאי פעם תרצה לחבר בfirewire לעומת הכבל USB שיעבוד רק עם הIPOD. בקיצור, אתה יכול להזמין או לקנות מחנות פיזית (יותר נוח לדעתי) וללכת להתקין כרטיס פיירוייר במעבדת מחשבים.

MistyX

New member
תודה רבה...!!

תודה לך!! באיזה חנויות אפשר להשיג את זה במחיר טוב??

Nמו

New member
יצא כבר דור רביעי....

הדברים באמריקה זולים בהרבה, שווה למצוא כמה חברה שרוצים כל מיני דברים (כמעט הכל יותר זול שם) ולקנות לאחד גלגלים לסקיטבוד, לאחר מחשב Power book לאחד נוסף iPod ואבדלי המחיר בהחלט מחסים את עלות הנסעיה ויותר מזה... (אז תצטרך לישון אצל הדודה של החבר, ולהגיד שהאוכל שלה טעים, ולחזור ביום ראשון... אבל חוץ מזה....שווה) מה שאני עשיתי, ביקשתי מאנשים שאני מכיר שיצרו קשר עם מכר בארה"ב ושיבקשו ממנו לקנות אייפוד, לפתוח את הקופסה (להמנע ממכס) ושיבקשו ממכר שלהם שיביא את זה לארץ... לאחר מכן נסעתי לאותו אדם שאני לא מכיר, ולא הכיר, ואמרתי לו תודה יפה. במילים אחרות, קניתי אייפוד בארה"ב וגרמתי לו להגיע לידי ללא הוצעות, חוץ ממחיר הדלק להרצליה ובחזרה. (קומבינות, ישראל, לכו על זה) הדור השלישי אמור לעלות משהו כמו חצי.... במילים אחרות.... משהו כמו 800 900 שקל ל20GB

GoatGuy

New member
הגמת ../images/Emo31.gif

האייפוד הנ"ל (15 ג'יגה דור רביעי) עולה בארה"ב פחות, אבל הוא לא עולה 800-900 אלא 1000 ש"ח (כ250 דולר) בלי מיסים. כולל מיסים זה יוצא 270 דולר, שהם כבר 1215 ש"ח. מדובר בהפרש זעיר של 250 ש"ח, ללא כל הטרטור של להביא מכשיר מחו"ל. אני חושב שכדאי. לא יודע איפה אתה גר- אבל ב"ביג סנסור" באשדוד יש במחיר הזה, וגם ברשת "Sakal" ובשקם.... אם לא בא לך לצאת מהבית, אתה יכול להזמין מהאתרים של אותן חנויות- ולשלם דמי משלוח של 50 ש"ח, שזה לא ממש נורא. בהצלחה
ספר לנו כשהאייפוד יגיע אלייך.

MistyX

New member
וואי תודה... אחלה פורום ואני כבר...

אני כבר מת שיהיה לי ת'אייפוד!!! עכשיו גם אחי שבצבא מת לאחד... הוא בטח יקנה חחחח.. אני חורש ת'רשת על אייפוד... ככה אני שאני מת להשיג משהו אני מחפש תמונות שלו וכאלה, אבל תאייפוד יהיה לי השבוע כנראה ,עד אז אני מחכה...

Nמו

New member
אמ....

אם בא לך להיות פראייר... ממתי הבדל של 20 דולר מתבטא בעליה של 200 ומשהו שקל? (וממתי אתה משלם מיסים? אני לא מתכוון לשלם מס של 17 אחוז על משהו שעולה לי בארץ אחרת 1000 שקל ויותר.... מהר מאוד זה מגיע למצב שיותר כדאי לי לנסוע לשם ולקנות את זה.... זה הבסורדי. אין כאן שום יחס מציאותי מבחינת מחיר ואחוז מס. ולי אין כוונה לשלם את זה למדינה ה-"דמוקרטית שנוהגת על פי החוק" הקטנה והיקרה שלנו. אם באמת זה מה שאתה רוצה... רק על תגיד שזאת האפשרות הזולה יותר.

Dood1000

New member
ממש אין לך מה למהר...

המכירה בנטאקשן קיימת כבר יותר מחודשיים וכל פעם הם מעלים את הכמויות. ה"דדליין" זה רק בשביל להלחיץ. קח את הזמן, תעשה סקר שוק ואל תשכח שחנויות אחרות (שלא נזכיר את שמן) מציאות דילים קצת יותר טובים.

למעלה