עזרה דחוף אנשים!!!!!!!!!!

אנה גיל

New member
עזרה דחוף אנשים!!!!!!!!!!

אני רוצה לבקש ממישהו שיש לו את הביוגרפיה או מידע על הדוגמניות!!!!!!!!! אני מתה על אדריאן על איליס ועל כולם!!!! HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!

rotemi26

New member
תשובה...

את יכולה לקרוא את זה באתר שרשמתי בקישור.. את פשוט לוחצת על המתמודדת ומופיע לך הביוגרפיה שלה... (זה באנגלית...) ..אהה.. את גם יכולה להיכנס לאתר של ערוץ הוט 3 וללחוץ על השם של התוכנית - יופיע לך שם כפתור "שחקנים" ..תלחצי עליו ושם יהיה לך את כל המתמודדות והביוגרפיה שלהן...(גם את זה רשמתי בקישור..)

אנה גיל

New member
יווווו!!!!

איזה חמודה תודה על הביוגרפיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נשיקות מתה עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנה גיל

New member
זוכרת.....

היי!!!!!!!!!!! את זוכרת אותי אני זאת ששלחת לה את הביוגרפיה! איזה חמודה את אוהבת את הסדרה? נכון שזאת סדרה מהממת!!!!!!! בת כמה את ומאיפה?

rotemi26

New member
היי...ברור שאני זוכרת אותך. ..

וכן אני אוהבת את הסדרה הזאת (מן הסתם אני משתתפת בפורום הזה...) אני כבר מתה שהעונה ה-3 וה-2 יגיעו לארץ... אני בת 14 ואת?

אנה גיל

New member
מה קורה?

אני בת 14 עוד מעט בת 15 מרמת גן! יש לך yes או hot? את רואה פרויקט y? את יודעת מתי מתחילה העונה השלישית של הטופ מודל הבאה? אאאאההההה ודרך אגב איך קוראים לך? ומאיפה את?

rotemi26

New member
לאט לאט....

קודם כל... קוראים לי רותם ויש לי הוט.. אז ככה שאני לא רואה פרוייקט ויי למרות שראיתי פעמיים וזה ממש יפה... העונה ה-3 של טופ מודל מתחילה אחרי סיפורי שיער.. שזה יוצא ב 3 לנובמבר.. (יש!~!) אז.. אחרי שעניתי לך על כל השאלות.... ממצב?

למעלה