עזרה דחוף באביזרים!!!!!!!!

i l0ve u

New member
עזרה דחוף באביזרים!!!!!!!!

אני הולכת ביום העצמאות למסיבה ולא הספקתי {ואני גם לא יספיק} לקנות בגדים ואביזרים מגיבים אז אני לבש סתם משו שיש לי ואני ישקיע יותר באביזרים..! למישו יש רעיון מקורי לאביזר שקשור ליום העצמאות??? שיתאים למסיבה??? אולי משו שיש לכל 1 בבית? או משו שאפשר להשיג באזור נתניה? בקיצור הלפפפ מי דחוףףף!!

O Boy

New member
כדי לקבל תשובה....

באיזה סגנון את מתלבשת למסיבה? איך את הולכת? זה פרט חשוב להתאמת אביזרים

i l0ve u

New member
אין לי שמץץץץ

או ג'ינס וחולצה עם רשת או חצאית ג'ינס עם קיפול לבן וחולצה חמודה... אבל אני צריכה רעיונות ליום העצמאות... חשבתי לגזור או למצור מדבקה גדולה של
ולהדביק על התחת... חחח סתם משו שלא צריך להתאמץ בשבילו אבל שיצא יפה.. והכי חשוב -יהיה שמה מיליון אנשים צריך משו שבזכותו ישמיו לב אליי במיוחד! ולא ללבוש בגד ים או לבוא עומה או דברים של פורים...

מאיה1983

New member
יש לי רעיון בשבילך

חומרים: *סטרפלס לבן או חולצה לבנה.. *דגל ישראל. של מכוניות אופן ההכנה: תפרי על החולצה/סטרפלס את הדגל (בלי המקל כמובן...). את לא חייבת לתפור ממש את יכולה לעשות רק כמה תפרים. אני עשיתי את זה שנה שעברה ויצא סוף. אם בא לך תנסי. ככה כל הדגל עלייך "חזיתית" או.. "ויזואלית" חח ... בהצלחה, ו..בכיף אני אומרת

O Boy

New member
../images/Emo45.gif

רעיון מעולה! מדהים! יפה מאוד, לא חשבתי על זה... בעצם, לא הייתי חושב על משהו מקורי יותר. בנות, לכו על זה... (ותודה)

אני אישית

הולכת עם מכנסי חיתול בצבע תכלת-כחול שעברו הנמכה וקיצור, וגופייה לבנה עם איזה הדפס כחול. אולי איזה סרט תכלת על היד או על הצוואר, או על הראש, לא יודעת. את יכולה לעשות עגילים עם מגן דוויד, למרות שזה לא הכי יפה. בדרך כלל אני יותר מקורית. אולי בבוקר

AnGeL GiRl2

New member
../images/Emo91.gifבגדים ליום העצמאות ../images/Emo165.gif|דגל

לפי דעתי את יכולה ללבוש גם מכנס צבאי ו....חולצה לבנה עם פסים ירוק זית שמתאים למכנס ו...את יכולה להוסיף איזה שרשרת יפה!! או למכנס או לחולצה או סתם לשים אותה על הצוואר זה גם פצצה!!!! ו....תהני לך במסיבה!!! אני גם הולכת למסיבה ו...הולך להיות שם מזה כיף בה ביי לכולם תהנו לכם ביום העצמאות!!

למעלה