עזרה דחוף !!! בבקשה !!

עזרה דחוף !!! בבקשה !!

לפני שאני מתחיל לפרט על הבעיה , אני רוצה שתתייחסו להודעה בשיא הרצינות , ואני מבקש שתנסו לעזור לי ככל יכולתכם ... אתם המפלט האחרון שלי ... אז ככה : לפני כמה ימים הגעתי להכרה שאני בעצם בודד . איבדתי את כל החברים שלי בגלל תקופה קשה שעברתי לפני שלושה חודשים בערך . אני מסתובב כמעט לבד כל ההפסקות , אני בן 16 ולעומת זאת הפעם האחרונה שיצאתי ביום שישי היתה לפני חודשיים שלושה . היתה לי רק חברה אחת , והסוף של זה היה רע , רע מאוד . אין לי שום יחסים עם בנות , אני לא מדבר עם אף בת חוץ מאמא שלי . הבנות היחידות שאני מדבר איתן , אני בכלל לא יודע אם הן בנות , כי הן רק בעולם הוירטואלי הנקרא אינטרנט . (ככה גם הכרתי את החברה היחידה שלי) כל הזמן איך שאני מגיע מבית ספר , אני ישר זורק את התיק ומתיישב ליד המחשב כדי לדבר עם החברים היחידים שיש לי (חברים וירטואליים כמובן) . ואני פשוט לא יודע מה לעשות . בכדי להשתקם מהמצב הזה , אני צריך כאילו להתחיל הכל מחדש , ובחיים לא הייתי טוב בלהתחבר עם אנשים אחרים , כי בנוסף לכל , אני ביישן מאוד ! (מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד ביישן !) אולי תוכלו לעזור לי , ולהגיד לי בשביל מה אני צריך לחיות פה על המקום הזה שנקרא כדור הארץ ?! עם חיים כאלה , מה הטעם בלחיות פה ?! בבקשה תעזרו לי !!!

ביישן וצריך עזרה?

לפני מספר ימים פירסמתי פה את מה שאני עברתי, וקיבלתי מחמאות על זה שזה באמת יכול לעזור, ואף ההודעה נבחרה להודעת היום (תודה ענתתתתתת!!!!! מתתתתתת עליךךךךך!!!!!) קיצר, תלחץ על הלינק.

זה בכלל לא אותו דבר !!!

אני יודע שאתה מתגאה במה שעשית ... תהנה לך , אבל זה בכלל לא אותו דבר ... תודה בכל אופן

אני רואה שהפכת להיות ציני....

טוב בוא נבהיר לך את זה חד משמעית. אני לא משוויץ בזה. נכון, אני גאה במה שעברתי, כי זה היה שינוי קשה מאוד, פי אלף יותר קשה ממה שאתה צריך לעבור ויש לי את כל הסיבות להתגאות עלך ששרדתי אותו. עכשיו, אני הבנתי שלזה התכוונת, גם אם אתה בכלל התכוונת למשהו אחר... אז מה אני אעשה? תהרוג אותי, על זה שניסיתי לעזור לך.

lital love .E.

New member
אם אני חושבת שזה באמת אתה אז כנס...

אני מחפשת אותך תשלח לי דחוף דואר לאימייל זה כבר לא יכול להימשך ככה אוהבת ליטל

בת-חן .ש.

New member
אני באמת מצטערת בשבילך

אני ממש אשמח לעזור לך אם אני אדע איך אם אתה רוצה אתה יכול להתקשר

Brit

New member
טלפון...............

טלפון.......... נ.ב. גם אני מגה ביישנית נ.ב.ש. טלפון............

בלבלה

New member
אממ....

אין לי בדיוק איך לעזור... גם אני נורא ביישנית, אבל לפעמים האנשים באינטרנט הכי הכי טובים. הם האנשים שאתה באמת יכול לסמוך עליהם ולספר להם הכל, בלי לפחד שהם יגלו לחבר´ה. בקשר לבנות אין לי מושג איך לעזור לך... אולי תתחיל להסתובב עם בנים שמכירים הרבה בנות... ותנסה שהם יכירו לך כמה... אני מקווה שעזרתי במשו...

לך הביישן

קודם כל אני רוצה להגיד שאתה חשוב,אתה מאוד חשוב להרבה, ביישנות היא חלק מאיתנו זה דבר שמשתנה לאט לאט אני מכירה את זה אישית אחי גם כשהיה בגילך(היום הוא בן 19) היה ביישן וסגור וכל היום במחשב.... לאט לאט השינוי חל אצלו זה התחיל טיפין טיפין זה משהו שהוא עבד עם עצמו, בכיתה השתדל להתחבר לחברים מהכיתה לדבר בהפסקות לצחוק עם כולם, וגם התחיל לשנות את גישתו והתחיל לתפוס ולהאמין בעצמו, וזה מה שאתה צריך לעשות לא לחשוב על הרע לנסות להאמין בעצמך, לרצות לשנות לטוב ולאט לאט זה יעבוד בהצלחה חמוד חוקרת

אני:)

New member
הבעיה שלך היא לא שאתה ביישן.

מותר לך להיות ביישן, ואין עם זה כל רע. לפי דעתי הבעיה שלך היא שאתה תופס את החברה כדבר היחיד שיגאל אותך, כדבר היחיד שחסר לך בחיים. יכול להיות שאתה לא הטיפוס הכי חברותי בעולם, (ועובדה שאמרת על עצמך שאתה ביישן)ומותר לך להיות כזה. הבעיה שלך היא שאין לך שופ דבר אחר בחיים חוץ מהחברה הווירטואלית שלך, ולכן אתה מרגיש ריק כל כך. אתה רוצה להרגיש טוב יותר? אז תחפש דברים שאתה אוהב לעשות. אל תבזבז את כל זמנך בחיפוש אחרי חברים ווירטואליים (שלפי דעתי הם בעצם הבל וכלום), ואל תתעצב על מצבך החברתי ב"עולם האמיתי". יש עוד המון דברים בעולם חוץ מחברים. ואם הגעת למסקנה ש"אין לך מה לעשות עוד בעולם", הרי זה בגלל ששהתעסקות היחידה שלך היא בנוגע לחברה. יש עוד דברים בעולם!!! אם תמשיך להתעסק כל החיים שלך במצב החברתי שלך, אז גם אם יהיו לך מיליוני חברים תרגיש חסר. ולא חסר כאן, בפורום הזה, מספיק אנשים כאלה (ואני בטוחה שכאלה אתה מכיר גם בחיים). אני לא מאמינה ש"יציאה מהביישנות" זה הפיתרון. למה שתשנה תכונה זו? אולי תנסה לקבל אותה? אני מאוד אוהבת ביישנות, ולא פעם אני מצטערת שלא ניחנתי בתכונה זו... תאהב את זה, זה חלק ממך, ותחפש עוד הרבה דברים שהם חלקים ממך ולא קשורים לעולם הסובב אותך. כי העולם האמיתי *באמת* הוא רק זה שנמצא בתוכך.

David L.

New member
אתה מאוד חשוב !!!

קודם כל, אתה חשוב כמו כל בן אדם אחר שנע ונד על כדור הארץ. יתכן ובעיית הבדידות שלך נובעת מהביישנות. אכן קשה להתחבר לאנשים כאשר הבושה מפניהם אוכלת אותך מבפנים. מכל מקום, אין אדם שנועד להיות ללא חברים. וגם אתה תמצא את אלה שאיתם תתחבר, ויהיו חבריך הטובים. במישור המעשי אני יכול להציע לך שני דברים: 1. לפנות לייעוץ מקצועי (יועצת ביה"ס,פסיכולוג וכו´) שיחד איתך יוכלו לבחון כיצד להתמודד עם בעיית הבישנות שלך ועם העניינים המטרידים אותך בכלל. 2. להפתח למעגלים חברתיים חדשים. מה זה אומר? ללכת לחוגים למשל. למה שלא תנסה ללכת לחוג כדורסל, דרמה, ספרדית וכו´, שם תוכל להכיר אנשים חדשים ולהתמודד עם הביישנות. בכל מקרה, תקבל החלטה עם עצמך שאתה באמת רוצה לשנות את המצב שבו אתה נמצא, ותתחיל "להזיז דברים". בהצלחה!!!

ברצינות ברצינות

תלך לפסיכולוג תאמין לי לא מי שהולך לפיסכולוג זה אומר עליו שהוא דפוק לכולם יש בעיות יש כאלה שמצליחים להתגבר לבד יש כאלה שלא אתה כנראה לא מצליח אז אתה צריך עזרה תאמים לי תוך חודשיים שלוש תרגיש בשינוי ,אתה תהייה אדם חדש כמובן יש את האופציה השנייה לנסוע למדינה אחרת ישראל זה לא כל העולם אנשים שונים מארץ לארץ

Brit

New member
אני ביישנית מוות....

1.אין לי חבר 2.אף פעם לא היה לי 3.אף פעם לא יהיה לי 4.אני רוצה חבר 5.אבל זה רק חלום.

אני גם ביישנית מוות ...

1. יש לי חבר 2. אני לא אוהבת אותו אלא מישהו אחר 3. היו לי כבר מלא חברים 4. אני רוצה את הילד שאני אוהבת ורק שאני אשיג אותו אני אפרד מחבר שלי!!!! 5. לא נראה לי שיש לי סיכוי אם אותו ילד שאני אוהבת!!!...

לך שמאוהבת

חמודה שלי אני חושבת שז\את טעות אם את לא אוהבת את חבר שלך אז למה את איתו? כמו שאת לא היית רוצה שייפגעו בך כך גם בטח חבר שלך לא היה רוצה שייפגעו בו.. את יכולה לנסות להיות עם זה שאת אוהבת ואם לא פשוט להמשיך הלאה תאמיני לי יש עוד מלא "דגים" בים........ חוקרת

חמודה שלי

חמודה שלי לכל דבר יש את הזמן שלו וגם לך זה יגיע פשוט תאמיני בעצמך.... וזה לא חלום זאת מציאות והכל ייקרה חוקרת

קצת עצוב,אבל נכון

מצחיק, לרגע חשבתי שכתבת עליי. המצב שלי יותר קשה, אבל זה לא חשוב כרגע. קודם כל, לא ציינת את המראה החיצוני שלך, שעד כמה שזה נשמע שטחי, הוא הדבר כמעט הכי חשוב בגיל ההתבגרות. רק צבועים(אוקיי,אז כמעט רק צבועים) יגידו לך שלא מעניין אותם בכלל המראה החיצוני שלך,אלא רק האופי והאישיות שלך הם שחשובים להם. רק כשמתבגרים, בסביבות הצבא אני חושב (זה שונה בין אדם לאדם), אפשר יחסית להתעלם מהמראה החיצוני ולאהוב אדם (אהבה למין השני אני מתכוון) רק בזכות אישיותו. זה כמו שאתה לא יכול לראות את עצמך היום חבר של ילדה שמנה ומכוערת, אבל ככל שתתבגר זה פחות ישנה לך. אז מה שאני אומר, זה שאם אתה לא נראה טוב, אז תנסה איכשהו קצת לשפר את המראה החיצוני שלך,תעבוד בחדר כושר למשל,זה קצת ישפר את מצבך בקרב הבנות. כל זה היה בהנחה שאתה לא נראה טוב. אם אתה נראה טוב, אז אני חושב שמדובר בעניין של זמן. אתה עושה רושם של ילד אינטיליגנט, וככל שיעבור הזמן ותשאר בודד לאט לאט תתחיל להעז יותר, לפתוח את הפה,לדבר קצת עם בנות, ובכך גם בטח תרשים את חלקן באישיות שלך. בקשר לחברים, אני חושב שגם בהקשר הזה הבדידות תגרום לאותו תהליך (יותר תעז וכו´), רק שבמקרה הזה למראה החיצוני שלך אין כל חשיבות, רק האישיות שלך, ברגע שתראה אותה, היא שתשפיע. יש גם עוד אפשרות שאני לא אזכיר בשביל שתפוז לא יחסום לי את ההודעה, ושבכל מקרה לדעתי צריך לפנות אליה רק במצבים קשים הרבה הרבה יותר מהמהצב שלך. אני יודע שכל מה שכתבתי נראה מאוד פסימי ושטחי,אבל מה לעשות, הוא הנכון. אני לא מאמין בלומר לבן אדם שהכל יהיה בסדר, כי יכול להיות שהכל לא יהיה בסדר. צריך להבין שהחיים אינם הוגנים, בניגוד לכל הסיפורים והסרטים שלפיהם גדלנו וחונכנו בגיל צעיר יותר.

למעלה