עזרה דחוף דחוף דחוף!!!

חנה48

New member
עזרה דחוף דחוף דחוף!!!

אבי אובחן כחולה אלצהיימר מתקדם בעקבות התפרצויות כעס וקצת אלימות אני מציינת קצת אלימות מאחר ואבי מוגבל פיזית לאחר שלקה באירוע מוחי לפני כ-13 שנה וב3-שנים האחרונות הוא בקושי הולך עד לפני כחודש טופל בממוקס ומצבו היה פחות או יותר "בסדר" ואז נעקבות דלקת בשתן אושפז בבית החולים וכ שציינתי בביה"ח על ההתפרצות הופסק לו הטיפול בממוקס ובמשך האישפוז לא קיבל כדורים חלופיים אחרים היום הוא מקבל מירו+הלידול חצי מיליגרם וזה גורם לו לאבד את האישיות שלו רוב הזמן הוא ישנוני ואינו יכול ללכת בכלל הידים שלו קשות ואינו יכול להזיזם הפה רפוי ומידי פעם הוא מתפרץ בכעס על המטפל שלו או על אימי ואינו מוכן לישון לאכול או לקחת כדורים. אני מספרת כל זאת כי אני מרגישה חסרת אונים לנוכח מצבו ומבקשת אם יש לכם עיצה לתת לי שם של רופא טוב באזור המרכז שוכל לייעץ לי לגבי טיפול נכון וטוב יותר אנא עיזרו לי!!! תודה....

פנטזי1

New member
חנה שלום

ממה שכתבת ברור שאביך לא מאוזן תרופתית,מנסיוני עם אבי אני יודעת שאשפוז בבית חולים עושה לחולה האלצהיימר רק רע,זה גורם להם להדרדרות עצומה ,להתפרצויות להזיות וכו, אבי היה מאושפז בבית חוליפ 3 ימים ולקח כחודש וחצי להביא אותו למצב מאוזן,רגוע יחסית.לא ברור לי למה בבית חולים הפסיקו לו את הממוקס,מה הקשר להתפרצויות?הממוקס הוא לא תרופה פסיכיאטרית שיכולה להשפיע על התפרצויות. מה שברור הוא שאביך צריך ייעוץ של מומחה גריאטר או פסיכוגריאטר שינסה לאזן אותו תרופתית. הלידול ידוע שגורם לבעיות בתנועה,אבי הפסיק כמעט ללכת בגלל התרופות מהמשפחה הזאת.היום אבי מקבל סרוקוול ובלילה כדור שינה והוא מאוזן ,אבי מאושפז במרכז האלצהיימר ברמת גן אני יודעת שאפשר לקבל שם ייעוץ בקשר לאיזון תרופתי.

../images/Emo201.gifחנה 48 היקרה

אולי תנסי להכנס לאתר של אלצהיימר www.alz.co.il שם יש לך אנשי רפואה תרשמי לאתר ותשאלי או תכתבי להם, בהצלחה

לדעתי, חובה להתיעץ עם הרופא/ה

שלו ומהר, כדי לשנות את התרופות שלו או את המינון. לגבי חלק מהתופעות - הרי הן חלק מהמחלה ולא ניתן הרבה לעשות. פשוט לקבל אותן כמו שהן, כל עוד הם אינם מפריעים לבני הבית.

zs1957

New member
ברוכה הבאה לפורום חנה48

היי חנה48 שלחתי לך תשובה במסר אישי. זהבה שחם

למעלה