עזרה דחוף!!! התלבטות קשה בין שני DVD

ל ק ל ק

New member
עזרה דחוף!!! התלבטות קשה בין שני DVD

אני רוצה לקנות מתנה לחולה pink floyd ויש התלבטות קשה בין שני DVD: 1. pink floyd- inside pink floyd- box set 2. pink floyd- reflections and echos-box set שני ה DVD האלה נראים מעולים ומכילים שני CD וספר. אני אשמח לשמוע חוות דעת על שני ה DVD האלה ממי שמכיר כמובן.... עדיפות ל DVD שיש בו קטעי הופעות נדירים וכו'.... אשמח לעזרה בדחיפות תודה :)

The Walrus

New member
קצת סבלנות,

פה זה לא צ'אט. ואגב, בשביל זה המציאו את ההקפצות...

flowerboy69

New member
אז ככה...

ציף אמרה וצדקה ששני הדיוידיים הנל רחוקים מלהיות ראויים אבל מה שכן אני חושב שזה שונה אצל מי שרק מתחיל בתחום הפלויד ולא ממש מכיר את כל ההסטוריה החומרים והכל.אחד כזה לדעתי דיי יהנה מהדיוידיים האלה ואם כבר אז עדיף את הראשון לדעתי.

RoieL

New member
יש דווקא סרט נפלא של Classic Albums

על יצירת הצד האפל של הירח, שכולל ראיונות עם הפלויד וגם כמה קטעים שבהם הוקלטו מנגנים מחדש קטעים מיצירת המופת (כל אחד בנפרד כמובן). אני מאוד אוהב את הסרט הזה, ואני חושב שהוא נמכר בארץ. רק בררי עם החולה שלך לפני כן אם יש לו את הסרט, סביר מאוד שכן.

זו אינה חברת ההפקה עליה דיברתי

ה-DVD הזה שייך לסדרת סרטים שהופקו עבור ה-BBC על הקלטתם של אלבומים קלאסיים, אחד מהם DSOTM. זה בהחלט DVD ראוי ומומלץ.

RoieL

New member
כן, לא ניסיתי לסתור את התגובה שלך

ולכן לא הגבתי אליך
אני גם מאוד אוהב את הסרטים שלהם על דיפ פרפל ועל המי. כרגע אני מחכה לעוד כמה- של מטאליקה (
) ושל נירוונה (
), וגם של פרדי וחבריו המשופמים (
!!! בריאן השולתתתתתתת!!)

itaikuskus

New member
הכל שם נורא מעניין

תוך התייחסות לתהליך העשייה עצמו. העבודת גיטרות של בריאן מאי בלילה באופרה מעוררת השתאות, המניפולציות שהופעלו מצד המפיק (ששמו ברח לי) על קורט קוביין עשו אלבום מופת, והסקס פיסטולס שרצו מחברת תקליטים אחת לשניה, בגדולתם. חוץ מזה יש גם את MACHINE HEAD של דיפ פרפל אה רגע, הזכרת את זה. טוב אז זה ומה שאתה אמרת זה מה שראיתי. ממטאליקה העדפתי להתעלם, אבל.

חוששתני שלא תמצא מבוקשך בשני אלה

הראשון, ללא ספק, הוא מבית החרושת של Classic Rock. מדובר בחברה שמוציעה בסיטונות DVD-ים של להקות שונות, בעיקר משנות השבעים. אין בדיסקים האלו כמעט כלום, בגלל שאין לחברה הזו הסכם עם בעלי זכויות היוצרים. לכן, מלבד כמה שניות בודדות פה ושם, לא תשמע או תראה את הפלויד בכלל ב-DVD שלהם. עיקר החומר שם הוא "ראיונות" עם "מבקרים" ועם חברי להקה בשם Mostly Autumn, שחברת ההפקה ניהלה אותה. אגב, הם נוהגים למחזר את אותם DVD תחת כותרות שונות, מארזים שונים, ולעיתים תחת שם הפקה שונה - הכל כדי לבלבל את האוייב, את האוהדים, את ארגוני הצרכנים, ויתכן שגם רשויות המס. למותר לציין שיש המון תלונות עליהם. יש אמנים שפרסמו המלצות מפורשות לאוהדיהם לא לקנות את ה-DVD ששמם מופיע בהם. לפלוידים כנראה לא אכפת במיוחד, מכיוון שהם עושים הון מה-DVD הרשמיים. קנה לחברך את פומפיי או את PULSE, במקום.

ל ק ל ק

New member
מה נראה לך? כבר יש לו את pulse וגם את pompei.

אז אתה ממליץ על הראשון או השני?

למעלה