עזרה!!! דחוף!! כנסו!! לכריסטינה אגלרה יצא שיר חדש...מישו במיקרה יודע איך קוראים לשיר????????פליז!
H HoNey Girl1 New member 27/11/03 #1 עזרה!!! דחוף!! כנסו!! לכריסטינה אגלרה יצא שיר חדש...מישו במיקרה יודע איך קוראים לשיר????????פליז!
H HoNey Girl1 New member 27/11/03 #2 פליז מישו!!!!!!!!! ממממממקקקקקקקקקפפפפפפפפפייייייייייייצצצצצצצהההההההה
D DaSi ON LsD New member 28/11/03 #3 ../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif מתוקה.. קפצי לפורום של כריסטינה, יש לי הרגשה שהם יידעו
Y y a ® d e n a New member 29/11/03 #4 the voise withing אני לא מתה על כריסטינה אבל אני מכורה לשיר הזה... הוא כל כך יפה... ולכריסטינה יש קול ממש ממש מהמם
the voise withing אני לא מתה על כריסטינה אבל אני מכורה לשיר הזה... הוא כל כך יפה... ולכריסטינה יש קול ממש ממש מהמם
ב ברברונת New member 29/11/03 #5 זה the voice within וזה השיר הכי יפה שלה! אני פשוט נדהמת כל פעם מחדש מהקול המהמם שהאישה הזאת נולדה איתו
זה the voice within וזה השיר הכי יפה שלה! אני פשוט נדהמת כל פעם מחדש מהקול המהמם שהאישה הזאת נולדה איתו
Y y a ® d e n a New member 29/11/03 #6 אהה נכון זה ככה...../images/Emo9.gif כןןןן יש לה את אחד הקולות היותר יפים שיש....