עזרה דחוף לגבי חיסונים!!!!!!!!

WildMooN

New member
עזרה דחוף לגבי חיסונים!!!!!!!!

אני בעוד חודש נוסע להודו נפאל תאילנד ואני צריך לעשות חיסונים מן הסתם....השאלה שלי היא איפה עושים ומה המקום הזול שיש ומה טווח המחירים??? ואילו ציוד של עזרה ראשונה לקחת? תודה מראש WILDMOON

דקלה 79

New member
תנסה לברר בקופת חולים שלך......

העצה הכי טובה זה לגשת לקופח ולשאול שם אני שייכת למכבי ועשיתי דרך תהש - לא יודעת אם זה היה זול בכל מקרה חשוב שכבר תתחיל לעשות חיסונים יש חיסונים שצריך לעשות מס פעמים באופן כללי מדובר בצהבת a+b ג´פניס (3 חיסונים ) ובטח היו עוד כמה אבל אני מעדיפה להדחיק ....

ו נ י ל

New member
אז ככה:

חיסונים אפשר לעשות בקו"ח או במשרד הבריאות. צריך להתחיל אותם חודש ושבוע לפני הטיסה. לפי הארצות שאתה מתכוון לברר טווח המחירים הוא בין 300- 700 תלוי אם כבר עשית חלק מהם כמו צהבת A וB וטטנוס. אם אתה חבר בכללית מושלם אז הם מחזירים לך בערך חצי. לגבי מכבי אני לא יודעת. בכל מקרה לפני שאתה מתחיל את נכנס ליעוץ אצל ורופא והוא מסביר לך הכל אישית. זה עולה לך 50 ש"ח וההרשמה עוד 50 ש"ח. ציוד עזרה ראשונה אני לוקחת פלסטרים,יוד,גזות וכו.. בנוסף לאקמול, אהיסטון לאלרגיות, קל גרון,משהו נגד שילשולים ועצירות ואם יש לך רקע ברפואה קח גם סוג של אנטיביוטיקה. לדעתי ... זהו תהנה

WildMooN

New member
תודה אבל.....

איפה זה???:) טלפון כתובת יהיה נחמד....ודרך אגב שמעתי שבמשרד הבריאות יותר זול מקופת חולים זה נכון?

ו נ י ל

New member
לא השוותי מחירים. אז אין לי תשובה

משרד הבריאות בת"א נמצא ברחוב הארבעה 12. ליד הסינימטק. פתוח מ 8 עד 12 תסתכל בדפי זהב ,שם יש עוד כמה .

חיסונים

רבות דיברנו כאן על חיסונים והתשובה היא כן אתה צריך לעבור חיסונים,אבל אילו חיסונים? זו כבר שאלה לרופא מוסמך אני לא אתן לך סתם תשובות ולא ארצה להטעות אותך.... את החיסונים אתה יכול לבצע בקופות החולים או במשרד הבריאות שלפי דעתי עדיף שם כי שם יש תמיד את כל החיסונים ושם גם תמצא תשובות לרוב השאלות על המזרח בכל הקשור לבריאות. בקשר למחירים לא נראה לי שיש הבדל בין קופות החולים לבין משרד הבריאות זו הרי לא חנות של נעליים מדובר כאן על רפואה ועל החיים שלנו. למזלנו על החיסונים יש פיקוח של משרד הבריאות ולכל חיסון יש את המחיר שלו. כמו כן אתה מוזמן להיכנס לפה אני מקווה שתמצא כאן חומר שיעזור לך... וכאן יש דיון אחד מיני רבים על חיסונים. בהצלחה

kriza

New member
טיול מאורגן ל15 יום... גם צריך..

..לעשות חיסונים?

kriza

New member
אחרי טלפון קצר למשרד הבריאות...

... למי שנוסע לתאילנד בטיול מאורגן (לא משנה לכמה זמן) אין צורך בשום סוג של חיסון.

kriza

New member
בבקשה........

צפת - 04-6994203 טבריה - 04-6716545 עכו - 04-9955130 עפולה - 04-6592016/7 נצרת - 04-6557000 חיפה - 04-8619718 חדרה - 04-6240813 נתניה - 09-8300120 תל אביב - 03-5634703 פתח תקווה - 03-9051817 רמלה - 03-9181204 רחובות - 08-9485805 ירושלים - 02-6217347 אשקלון - 08-6745811 באר שבע - 08-6464749

תותי-בת

New member
יו יו אני מתחילה לשנוא אותם מיום ליותר יותר ויותר!!!! כמה דפיקות יכולה להיות במערכת אחת?! לא מספיק מיליון טלפונים גם ככה אף אחד לא עונה על השאלה שלי עוד אני צריכה להגיע ישירות לתל אביב בכדי לקבל תשובה מסריחה! שיהיה לכם יום טוב, ליאת.

kriza

New member
גם לי אמרו את זה

אז צרחתי עליהם שאם הם לא יענו לי עכשיו......... בסוף הם ענו לי. מה שלא הולך בכח הולך בעוד יותר כח!!!

למעלה