עזרה דחוף מאוד בנושא JLX

YONI567

New member
עזרה דחוף מאוד בנושא JLX

נואשות............ עזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי את החוברת הראשונה (והיחידה????) של JLX אנלישד (אני לא יודע לכתוב את זה נכון באנגלית ואין לי כוח לקום להביא את הקומיקס) וממש לא הבנתי מה הולך שם אז הסבר קצר יעזור .... הבנתי שזה מעורבב אקס-מן ליגת הצדק והשד יודע מה אבל לא קלטתי מה עושה סטורם בתחפושת של וונדר וומן (זאת בכלל סטורם???) למה פרופסור אקסבייר ירוק.... מה קורה פה עם אלה שנראים כאילו הם הילדים של בובי, זחלן הלילה, סייקלופ...... ולמה יש מישהי שנראית שתי טיפות מים כמו רוג (זאת היא???) בקשה תסבירו לי מה הולך שם שאני יוכל באמת להינות מהחוברת.........

al-x

New member
השערה שלי שמדובר בחוברת מהסוג של...

"מה אם..." (שכחתי איך נקראות חוברות כאלה באנגלית) שבהן מערביים דמויויות מחברות שונות ומשנים עלילה, תכונות, מקומות, מאפיינים, נראה לי שזה מה שעשו בחוברת הזו.

chatenoire

New member
לדעתי הבלתי מלומדת

זוהי חוברת של אמאלגם, חברה שמשתעשעת בשילוב דמויות DC עם דמויות מרבל. תוכל למצוא בין השאר את וולבי כבאטמן וג´ובילי כרובין. משעשע, לא צריך להתרגש.

אכן כן...

אחרי המיני-סדרה האיומה שהופקה איפה שהוא באמצע שנות התשעים Marvel Vs. DC שתי החברות הוציאו ביחד קו שנקרא Amalgam אני כבר לא זוכר אם זה תרכובת או תערובת וממילא תמיד שנאתי כימיה. בכל אופן היו שם One-Shots שיצאו באיזה שני גלים כמדומני ועסקו בדמויות חדשות שהיו שילוב של דמויות משתי החברות הנ"ל. חוץ מהJLA והX-men שהתאחדו לJLX, אז היה גם את Batman וWolverine שהתאחדו לDark Claw, את Captain America ואת Superman שהתאחדו לSuper Soldier ועוד רבים אחרים. בשביל הסבר מפורט על הפרשייה המלוכלת והאפלה הזו לך לקישור.

YONI567

New member
תודה ועדיין דחוףףףףףףףףף הבעיה היא:

ש זה לא נראה כמו משהו מצחיק ולך תדע אולי זה אפילו יכל להיות נחמד (החוברת עצמה מעניינת אבל חבל שלא מבינים כלום) וזה גם מתחיל משום מקום זאת אומרת יש איזו קבוצה (שכחתי איך קוראים לה) שמשחררת את הדרקון פינ פנג והוא הולך ועושה בלאגנים אז סטורם בלבוש של וונדר וומן משחררת את אקסבייר הירוק מהכלא ויחד עם קבוצה הם הולכים להילחם בו....... מישהו אולי קרא את זה???? מישהו יודע טיפה יותר??????

הסבר נוסף...

הסיבה שוודאי אינך מבין דבר היא משום שJLX Unleashed הינו וואן-שוט שני שממשיך את הראשון שנקרא בפשטות JLX שם כנראה מוצגות הדמויות. לא קראתי אף אחד מהם, הכל מקריאה בקישור שנתתי לך ולוגיקה. מקווה שסייעתי לך.

למעלה