עזרה דחוף!!!!!!! מדובר בגב...

• פותח הנושא DUDE5
  • פורסם בתאריך

DUDE5

New member
עזרה דחוף!!!!!!! מדובר בגב...

שלום אני זקוק לעזרתכם דחוף. אני לקראת גיוס ובמשך החמש שנים האחרונות סבלתי מבעיות של יציבה ואי נוחות בגב. זה כבר נהיה בילתי נסבל, לא די בכך שזה לא נראה טוב מבחינה אסטטית, אני גם חש אי נוחות מתמדת וזה ממש משגע אותי. לא מזמן גילה האורטופד שיש לי עקמת קלה אותה, הוא טוען, לא ניתן לתקן, אך היא איננה חמורה. האם יוגה היא הפתרון הטוב ביותר? האם אתם מכירים פיתרון יותר טוב? אני לא רוצה לצאת מהצבא נכה. יש לי בערך חצי שנה להתאמן. בבקשה על תמליצו לי על טיפול בהילינג ע"י דודה לבושה לבן שרוקדת סביבך עושה לך מסאג´ ושמה עליך כל מיני אבנים נוצצות שמספקות אנרגיה לגוף. אני לא מאמין בזה ואני לא חושב שלשבת על התחת ולצפות שאנשים יעשו בישבילך קסמים עזרה אי פעם למישהו. כל מה שאני רוצה הוא איזה שהוא סוג של התעמלות שעוזרת לבנות את הגב כמו שצריך.

יוגי בר

New member
הגבה דחופה לגב שלך..

אהלן וסהלן. בוא ונתחיל בחדשות טובות: יוגה היא הפתרון הטוב ביותר. (יש גם שיטות אחרות- יוגה יעילה יותר מכולן. אז ככה, בן כמה אתה 17- 18 אתה עדיין בתהליך גדילה. אז תנוח דעתך. אם זו עקמת קלה ניתן לתקנה. (אתה יודע מה אפילו אם זו עקמת יותר גדולה. ובגילאים יותר גבוהים משלך. עכשיו, אתה צריך לפרט( עקמת בגב התחתון- האמצעי או העליון). וללימוד היוגה. יוגה כדאי לך ללמוד ולתרגל בכל מקרה. אבל לפתרון המקרה שלך תצטרך למעשה מורה יוגה אישי. אל תוותר- זה חשוב!מורה יוגה שהתמחותו ספיציפית בבעיות גב (ויש כאלה- צריך רק לחפש, הכרתי אחד כזה בחו"ל) שיעבוד איתך באופן מיוחד על תנוחות ספציפיות לפי סוג העקמת בגב. המורה יכין לך תוכנית תנוחות מיוחדת השונה מהתרגול הרגיל. תוכנית שהיא "תבנה" לך למעשה את הגב מחדש. בטווח אימון רצוף ויום יומי של חצי שנה+ אני מניח שהעקמת בגב שלך יכולה להעלם. כתוב אלי איך מסתדר לך החיפוש אחר מורה כזה. לא מצאת אנסה לך לעזור לך. בהצלחה בברכה ואהבה יוגי בר

Tai Chi

New member
אולי כדאי גם לשאול גם

בפורום רפואה משלימה ופורום לחיות בהרמוניה. יכול להיות שימליצו לך על שיטת אלכסנדר/פלדנקרייז או דבר אחר, שבו מלמדים תנועה יציבה נכונה.

DUDE5

New member
תודה רבה רבה

יוגי אתה מכיר במקרה מורה כזה מאיזור המרכז? העקמת שיש לי היא לא חמורה, מדובר בסטיה של משהו כמו 50 ומשהו אני ממש לא מבין בזה, אבל האורטופד אמר שזה לא חורג יותר מדי מהנורמה ושאני ממש לא צריך שום סוג של טיפול. אבל הוא נתן לי המלצה להורדת פרופיל ל- 72 ואמר לי לעשות איתה מה שאני רוצה (הוא אמר שהוא גם יכול לתת לי פרופיל 45 אבל סירבתי). סביר להניח שאני ישלח אותה. אה כן ומדובר בגב העליון, שם העקמת. היא מתחילה בערך מאיפה שמסתיימות חוליות הצוואר. רוב הכאבים שלי גם מצויים במקום זה.

יוגי בר

New member
קיבלתי ומחפש

היי לך. אני בודק ומחפש לך את האדם המתאים. בברכה ואהבה יוגי בר

יוגי בר

New member
מצאתי, תתקשר אלי

היי דודי. מצאתי מישהו מתאים תתקשר אלי 053-630769 בברכה ואהבה יוגי בר

Talia E

New member
ממליצה על שיטת אלכסנדר

קלאסי לטיפול בבעיות גב. יהיה לך נוח ודאי עם זה שזהו לימוד ולא טיפול. עם זאת, העבודה בתחילה (אני בתחילת עבודה כזו) היא פסיבית מצד הלומד; המורה לומד את גוף הלומד, משנה את תנוחות הגוף שלו בשכיבה, בישיבה, בעמידה ובהליכה, מסביר על שיטת אלכסנדר וכו´ בעוד זמן מה, כך אמר המורה שלי, הוא ייתן לי תרגילים לבצע 10-15 דקות בכל יום בבית.

למעלה