עזרה דחוף, פליזזזזז

קלנדיה

New member
עזרה דחוף, פליזזזזז

כל כמה זמן אני נתקפת בהטעטשויות בלתי פוסקות ובנזלת, וגירויים חזקים באף זה דבר חדש שמעולם לא היה לי ,אני הולכת לרופא רק בעוד יומיים וכרגע אני כל כך סובלת ולכן אני רוצה לדעת אם יש משהו שיכול להרגיע את הגירויים באף והעיניים השורפות? אני כל כך סובלת ומקווה שלמשהו יש עצה מהירה שיכולה להרגיע את המצב......

את סובלת מאלרגיה

השאלה היא אלרגיה למה. נסי לזהות מתי זה קורה לך,אחרי שאת נחשפת ל...מה?(אבק,מזון מסויים,חומר מסויים,שערות של בע'ח,מצב נפשי מסויים). אין הרבה מה לעשות בזמן התקף אלרגיה. נסי לסחוט מיץ מבצל בעזרת כותש שום. טבלי בו צמר גפן ודחפי למספר דקות בודדות לנחיריים. זה עשוי להקל על התופעה. אני לא חושבת שרופא יוכל לעזור לך חוץ מלתת לך בדיקות על גבי בדיקות ותרופות כימיקליות. מנסיוני הישיר,רפואה סינית היא המענה המדוייק ביותר שינו. פני לרפואה משלימה דרך קופת החולים שלך את יכולה לעשות את זה מיידית. בקשי דיקור סיני.

wasabi

New member
מסכימה עם רווינסרה

לפי התיאור זאת אכן אלרגיה, ורפואה סינית (דיקור וצמחים) יכולים לעזור מאוד. תרופת סבתא מקרוביוטית: אומה-שו-קוזו 1 כוס מים 1 כף קוזו 1 כפית רסק אומבושי 1 טיפה שויו (רוטב סויה טבעי) לערבב את המים והקוזו עד שהקוזו נמס. לבשל על אש נמוכה ולערבב כל הזמן עד שנוצר מרקם סמיך וצבע המים נעשה שקוף. לערבב את רסק האומבושי והשויו היטב ולשתות. אפשר לשתות פעם או פעמיים ביום. את המוצרים (היקרים למדי) אפשר להשיג בחנויות הטבע כמו ניצת הדובדבן. עוד דבר שיכול לעזור זה מרק מיסו (אשמח להוסיף מתכון) או מרק ירקות עם הרבה הרבה הרבה פטרוזיליה.

למעלה