עזרה דחוף

עזרה דחוף../images/Emo53.gif

אני חייבת
מי שיכול לעזור, בבקשה שיעזור!!! אני חייבת להחליף שם משתמש (לא קוראים לי גלי...) קוראים לי תמנע, אבל אתם יכולים בקיצור לקרוא לי תים או תימי (ואני בת!!!) אז מי שיודע להחליף שם אז
שיעזור למישהי שצריכה
אני!
למי שיכול לעזור

T N T girl

New member
נו פרובלם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif

בדף של פורום כלשהו תלחצי על "החלפת שם" ואז תמלאי במקום המתאים למשתמש חדש
הבנתוש
חחח
... זה לא כזה מסובך

Bla©k ¢At

New member
לא עמר../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

זה רק להחפת משתמש קיים. את נכנסת לשער תפוזתיפש, ואז לכרטיסים אישיים, ולמטה בעמוד, שנפתח לך, את ממלאת את הפרטים, ויש לך ניק חדש.

ממש ממש

ממש ממש
אבל, עוד משהו! אין לי שום מושג איפה זה תפוזתיפש או מה שרשמת שם...
מי שיודע איפה זה ה-תפוזתיפש הזה, שיגיד לי, אני במצב אנוש! אני רוצה לשנות ניק!!! עזרה
אז מי משיכול, שיעזור
בתודה, תמנע חורב (תקראו לי תימי) ואני בת!!!

אוף!!!

מישהו מוכן להסביר לי כמו שצריך איך משנים ניק! אם אתם רוצים, תסבירו לי באי סי קיו, אבל כמו שצריך, אז מי שרואה את ההודעה ויכול לעזור לי, אז לאי סי קיו: מ´ס: 166483268 וקוראים לי שם: ~TiMi~
רבה למי שיכול לעזור!!!

Alexis14

New member
הסבר מפורט.../images/Emo113.gif

את נכנסת לשער תפוז (תלחצי כאן). למעלה, יש את הלוגו של תפוז- ומתחתיו כתוב ´אנשים´ בכתב מודגש. אז כתוב הצ´אט הקולי, ואז קהילות. את נכנסת לקהילות. עולה לך עמוד חדש. בצד ימין, די למעלה אבל לא הכי גבוה, כתוב לך משו כזה: קהילות ראשי צ´אט מסרים ( 0 ) כרטיסים אישיים את נכנסת ל´כרטיסים אישיים´. שוב עולה לך עמוד חדש. את גוללת את העמוד למטה, עד שאתה רואה בצד שמאל למטה טופס. את ממלאת אותו- בוחרת שם משתמש, ססמה וכותבת את האימייל שלך. אז את לוחצת על ´רישום´, וממשיכה למלא פרטים.

טוף,

לכל מי שעזר! כפי שאתם יכולים לראות, עשיתי ניק חדש. ובכלל עשיתי הכל חדש! קוראים לי: תימי חורב (אתם כבק רואים...) חנוכה שמח

למעלה