עזרה דחוף!!!!

אורלי37

New member
עזרה דחוף!!!!../images/Emo53.gif

אני חדשה בפורום האם מישהו יכול לעזור לי לדעת האם הכתם של בני שהופיע כשבועיים לאחר הלידה הוא המנגיומה תות והאם זה יעבור? כיום בני בן 3 חודשים הכתם במצח שני רופאות ילדים אמרו לי שזה יעבור מה דעתכם תנו לי קצת עידוד אני מודאגת מאוד ביום ראשון יש לי תור אצל רופא עור

eyalgdt

New member
הי

אני לא רופא וגם לא צירפת תמונה ולכן קשה לי להתייחס אבל אני ממליץ לך לפנות לאחד מהרופאים שברשימה כי לא כל רופא מבין בתחום. חוץ מזה אני יודע שהמנגיומות יכולות לעבור לבד (אם אכן זו המנגיומה)ויש היום לא מעט טיפולים שיכולים לעזור . אני מקווה שעזרתי קצת . אייל.

אורלי37

New member
תודה ועוד שאלה

אני גרה באיזור חיפה מישהו מכיר רופא שמתמחה בהמנגיומות

אניעדן

New member
שלום אורלי

שמי מיכל ואני אמא לילדה עם המנגיומה גם כן בפנים ועל פי מה שהרופאה אמרה לי ומאמרים שקראתי ההימנגיומה אמורה להתפתח עד גיל 9 חודשים ואז מתחילה נסיגה עד גיל 9 שנים ... לאט לאט לדעתי אין לך מה לדאוג .... זה כתם לידה שעובר עם הזמן בהצלחה אצל הרופא

אורלי37

New member
תודה על התמיכה../images/Emo51.gif

מיכל תודה על התמיכה . הכתם יצא לאחר הלידה כשבועיים לאחריה ואני מקווה שזה יעבור כמו שאמרו לי 2 רופאות ילדים אחת בקופת חולים מכבי ואחת רוא\פאה בטיפת חלב. בכל מקרה אני מקווה להיות יותר רגועה לאחר הביקור אצל רופא העור כי אני מאוד סומכת עליו בני הגדול היה מטופל אצלו עם פצעי בגרות.

אורלי37

New member
שוב שאלה למיכל

מיכל ראיתי את התמונה של ביתך ילדה מקסימה עם אמא מקסימה. אני מעריצה את הגישה שלך אצל בני זה לא נראה כך צירפתי תמונה של המתוק שלי האם זה כמו של ביתך? מחכה לתשובה תודה על העידוד.

אניעדן

New member
תשובה

אם אבחנו את הכתם בתור הימנגיומה אז לדעתי זה בדיוק אותו הדבר רק שאצל עדן זה הרבה יותר גדול . אצל עדן זה התחיל להופיע 4-5 ימים לאחר הלידה והתפתח עד גיל 3 חודשים ואז הצמיחה הפסיקה ואז התחיל להתנפח ....גם אצלנו הכתם היה ורוד בהיר ושטוח ולאט לאט זה משנה טיפה צבעים לורוד כהה בורדו ומתנפח ואז מגיל 9 חודשים מתחילים לראות נסיגה. בצבע .. בנפיחות ולאט לאט כתמים לבנים. יכול היות בגלל שזה הופיע עכשיו זה לא יתפתח כ"כ . כנראה שהכתם בשלב הראשון של ההתפתחות . את צריכה להיות ערנית לכל התפתחות נוספת.. בכל מקרה אני לא רופאה .... אני מספרת רק מנסיון שלי ושל אמהות אחרות כאן תלכי לרופא עור והכל הסתדר ...אני בטוחה שיהיה בהצלחה רבה ותעדכני אותנו

אורלי37

New member
תודה

תודה על התמיכה אעדכן ביום ראשון אחרי שאהיה אצל הרופא עור. אצל בני ההמנגיומה הופיע שבועיים לאחר הלידה והיא לא גודלת בצורה מדאיגה. הרבה אנשים רואים אותי ברחוב ומרגיעים אותי שזה יעבור מניסיון אישי שלהם.

למעלה