עזרה .. דחוף!

ElIyA

New member
עזרה .. דחוף!../images/Emo53.gif

היי! זאת שוב אני.. אז ככה... יש לי מסיבה ב5.1.02 ואני מזמינה את כל החברה´ שלי.. רק הבעיה היא שאין לי מה לעשות, אני לא רוצה שיהיה משעמם כמו בכל מסיבה, אוכל, מוזיקה ריקודים ודי.. אני רוצה משהו אורגינלי שאף פעם לא ישכחו.. יש לכן רעיונות!? אשמח לשמוע .... -לינה-

Black Cat15

New member
אז ככה... ../images/Emo123.gif

דבר ראשון: תהני!! המממממממ אוקיי השאלה היא: איזה סוג החבר´ה שלך? אנשים שאוהבים לרקוד? להתבטל? לאכול? לעשות צרות? אם הם קצת ילדותיים (שזה טוב!) אז נסי מה שאני עשיתי במסיבה לפני שנתיים... הזמנתי את כולם ל21:30, הזמנו פיצות, היה בדיוק ארמגדון בטלוויזיה וחלק ראו ואני שיחקתי פוקר שקר מים... מכירה? (אני מקווה שכן) אם לא... שמים קלף אחד שרואים אותה נגיד 10. עכשיו לפי תור כל אחד שם קלף מתחת או מעל, אם יש 10 שמים או נסיך או תשע. המטרה היא להשאר עם קלף אחד בלבד. אפשר לומר אמת ואפשר לשקר, מי שמשקר ותופסים אותו מקבל את כל חבילת הקלפים. אנחנו שכללנו את המשחק והוספנו שכל פעם שמישהו משקר ונתפס צריך לשתות כוסות מים (כמה שהאחרים בוחרים). המנצח כאן הוא מי ששותה הכי הרבה בלי ללכת להשתין...
אח"כ זה היה בערך 23:30 אז משום מה התחלנו לדבר על נושאים פילוסופיים ואני שוב לא השתתפתי ושיחקתי רמיקוב בצד... היה דווקא ממש סושי!!
אחר כך המשכנו לדבר עד 6 בבוקר... כולם נרדמו וצילמתי אותם ישנים בתנוחות מביכות... וב7 כולם הלכו הבייתה... עוד דברים שאפשר לנסות... חבילה עוברת למרות שזה לילדים קטנים זה ממש ממש כיף!!
משחקי קלפים - אף פעם לא משעמם!! להתחיל לשיר קריוקי (זה יהיה אסון, אבל לא נורא!!) "האונס"... אם בא לך להרוס את הבית (לא מומלץ) אמת או חובה משוכלל (כולל צרפתיות ומעבר - רק אם האנשים בוגרים) אמממ... זהו נראה לי..
!!

!!!M@mi

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo36.gif

דבר ראשון מזל טוב!!! לי הייתה מסיבה בחופש הגדול ואת לא יודעת כמה קרעתי ת´ראש כדי למצוא רעיונות.... זה די משעמם כשיש רק אוכל, מוזיקה וריקודים, וכל שנה זה אותו הדבר!!! אז אני יכולה לתת לך כמה רעיונות ממסיבות שאני מכירה והרעיונות די טובים: פעם אחד שאני מכירה עשה מסיבה בסגנון שנות ה-80, לא הייתי, אבל אמרו לי שהיה מ-ה-מ-ם! הוא הכריח את כולם לבוא לבושים בהתאם, הייתה שם מוזיקה משנות ה-80 וכו´. השנה במסיבה שלי רציתי שבמקום שיהיו משקאות קלים, יהיה כמו בר משקאות כזה עם כל מיני קוקטיילים.. אבל אממ.... זה קצת קשה כשיש הורים ואת כולה בת 15... בינתיים אני מחכה לשנה הבאה
... ידיד שלי שם הרבה שמיכות ופוכים על הרצפה, היו גם ספות וכריות, והרוב בעיקר ישבו ופחות רקדו, יש לו גם קומה עם חדרים שהם רק שלו ושל האחים שלו, אז הזוגות היו בחדרים ויש לו גם מרפסת, אז החבר´ה ישבו שם ועישנו, והיה די נחמד....
מקווה שעזרתי לך!
M@mi!

למעלה