עזרה דחוף !!!

עזרה דחוף !!!

טוב זה קצת ארוך , אז בבקשה לקרוא הכל רציתי לנות איזה פריט באתר , נתתי עליו BID , אחרי 2 דקות פתאום קיבלתי מייל ממישהו שטוען שהוא המוכר(יש לציין ששם השולח שונה משם המוכר ) והוא רוצה למכור את המוצר כמה שיותר מהר והוא מציע לי את המוצר ב150$ , עכשיו בגלל שאני חדשה בעניין התלהבתי ואמרתי לו בטח שאני רוצה אבל איך אני אשלם וכו' . אז הוא או היא רשמו לי שאני צריכה להעביר את הכסף דרך סוכן איביי שיושב ברומניה , או דרך ווסטרן יונין , חבר שלי אמר לי שזה נשמע קצת מוזר כי איביי עודים עם PAYPAL , בינתיים התחלתי לקבל מהמוכר (לכאורה) שוב מיילים מה קורה עם התשלום אבל הפעם היה כבר מייל שונה, בנוסף קיבלתי כאילו מיילים מאיביי שמאשרים את ההזמנה , נורא מוזר מעולם לא נתקלתי בזה . בכל אופן הוא ביקש ממני את הטלפון כתובת ושם אז נתתי לו (בטיפשותי ) , היום בבוקר נכנסתי וחיפשתי את החנות שכביכול תמכור לי את המוצר הזה , באנגליה , והם אמרו לי שהם בכלל לא מוכרים את המוצר הזה והם מודעים שיש מישהו שמשתמש בשם שלהם והמשטרה יודעת מזה . אז על מנת לצאת מהעניין הכי בסדר שאפשר (כי אני בחורה פחדנית) , שלחתי להם מייל שאני מצטערת אבל אין לי באזור שאני גרה ווסטרן יוניין (ד"א הם לא עובדים עם PAYPALׂכי הם צריכים לקבל איזה מספר ספק או משהו לא הבנתי בדיוק) ושאני אחכה עד שיהיה להם PAYPAL / אז הם שלחו לי הודעה שאני שקרנית ושאני הבטחתי שאקנה מהם ושהם ידווחו עלי לאיביי . שלחתי מייל על זה לאיביי ואני מחכה לתשובתם . בכל אופן אני טיפה מדואגת , הם יכולים לעשות משהו ? בכל אופן נתתי להם כתובת טלפון ושם מלא . סליחה על הפארנויות בבקשה עזרה

כמו שזה נשמע...זו הונאה

וטוב עשית שעצרת את הפעולה. במידה ואני טועה וזו לא הונאה, המקסימום שהם יכולים לעשות זה לתת לך פידבק שלילי...אני בספק אם הם יטוסו מאנגליה לישראל כדי לדרוש 150$. לגבי העבודה עם paypal, יש מוכרים שלא מוכנים לקבל paypal, ואין שום מס' ספק שצריך כדי לעבוד עם paypal. השפה הקשה שלהם היא מה שגורם לי לחשוב שזו הונאה, אני מקבל 2-3 אימיילים בחודש עם איומים על הגשת תלונה במשטרה כי לא שלחתי איזה מוצר, או תבעיה פדרלית כי המוצר לא הגיע בזמן וכו'...זה נועד לגרום לך לפחד ולעשות טעות (להביר אליהם כסף, או סיסמא או כל דבר כזה). אני ממליץ לכולם בחום להוריד את סרגל הכלים של איביי, הוא מתריע על הכנסת הסיסמא של איביי או פייפל לכל אתר שאינו איביי או פייפל ומונע אי נעימויות וגניבות למיניהן. מומלץ ! מומלץ!

אז אתה לא חושב

שיהיה משהו שיעשו נגדי ? פשוט לא לענות להם לאימיילים ? , החלפתי את הסיסמא באיביי וגם החלפתי את הסיסמא במייל ( ככה איביי המליצו ) יש עוד משהו לעשות?

ZeRadio

New member
זהו עוקץ רומני כמובן

אחד מיני רבים ואסור היה למסור את פרטייך האישיים הם עלולים להשתמש בהם לעוקץ נוסף

ZeRadio

New member
צרי קשר עם eBay

וספרי להם את הסיפור בדיוק כפי שהצגת אותו כאן,לגביי הפרטים שמסרת אין הרבה מה לעשות כרגע

כבר יצרתי איתם קשר

והם שלחו מייל בחזרה שהם בודקים את הנושא . הם אלו שאמרו לי להחליף את הסיסמאות וכו'

כרגע, אין לך מה לעשות חוץ מלחכות....

ואל תהיי מודאגת יותר מדי...אם לא נתת להם סיסמאות, כרטיס אשראי או משהו כזה...הם יעזבו אותך...אבל יציקו לך הרבה באימיילים לפני כן.

למעלה