עזרה דחוף!!!!

lirzip

New member
עזרה דחוף!!!!

אני מתחילה תואר שני באוניברסיטה ולא ידעתי אודות רכישת תווי החניה והבנתי שכבר פספסתי את ההזדמנות. שאלתי היא איפה אפשר להחנות את הרכב? בחנייה שתהיה לא רחוקה ולא שכוחת אל..... אני באה מכיוון תל אביב.....

flutter girl

New member
אני בעד לחנות שם תמיד

פעילות ספורטיבית על הבוקר. ותפילת תודה שאנחנו לא לומדים בטכניון.

stkachov

New member
חחח

מה יש לך נגד הטכניון? ובדיוק היום שמעתי מישהו שהחנה שם את הרכב והתלונן שדפקו לו את הרכב

flutter girl

New member
אין לי שום בעיה עם הטכניון, עקרונית

יש לי בעיה עם המבנה של המקום! נרשמתי לפר"ח באזור שבאחריות המנהלה של הטכניון, אז הייתי צריכה לעלות משער נשר למנהלה שם. איזה ייאוש!
גם עכשיו נסעתי להביא את אחותי ולהחזיר אותה מאיזו הרצאה, והמקום פשוט כפר קטן. ממש.

הטכניון לא יוצא דופן (העליות אמנם מקשות), אבל

האוניברסיטה יוצאת דופן בזה שהיא כ"כ זעירה, לעומת שאר המוסדות בארץ.

lirzip

New member
תודה ןעוד שאלה קטנה...

אין צורך התווי חנייה כלשהם אם אני חונה לצידי הכביש?

TheBigBrother

New member
לא

יש גם שני חניונים , אחד בהתחלה ואחד אחרי מעגל התנועה ,שניהם מצד ימין, למקרה שלצידי הכביש הכל תפוס.

flutter girl

New member
איפה?

למטה? על הכביש? כי החניון כשפונים שמאלה במעגל תנועה, של הרב-תכליתי, הוא גם לתווי חנייה, לא?

tutiris

New member
לא שם. שמאלה זה באמת רק עם תוי חנייה

החניונים שהוא כתב הם בצד ימין- בערך באמצע הכביש, בין הצומת המרומזר לבין הכיכר, יש בצד ימין חניון ביער... ואם שם אין מקום, אז בהמשך, מעט אחרי הכיכר (עוד קצת ישר), יש עוד חניון בצד ימין.

flutter girl

New member
../images/Emo207.gifשאלה לגבי כרטיסי המשך../images/Emo27.gif

אם אני לוקחת קו בינעירוני למרכזית המפרץ, ומשם אני רוצה לעלות על קו 141 (לאונ' כעקרון, אבל אני צריכה לאמצע הדרך), יש לי את האפשרות לקחת כרטיס המשך מהנהג של הבינעירוני? (כרטיס המשך = כרטיס חינם לעירוני) אותה שאלה לגבי קו 123? ואם ב141 עסקינן, הקו האחרון יוצא ב17:30. מישהו יודע אם יש מוניות שירות של הקו הזה אחרי 17:30? אם כן באיזו תדירות (בערך...) ועד איזה שעה (עוד פעם, בערך)? תודה!

amitk80

New member
את בטוחה בזה flutter girl?

היי, את בטוחה שהקו האחרון יוצא ב 17:30? לא יצא לי לנסוע איתו היום אבל אני יודע שיש קווים גם בשעה 18:00 וגם ב 19:00 (ככה זה היה בסמסטר הקודם). יש מצב ששינו את זה? זה קצת מדאיג.

stkachov

New member
אין שינוי

היום חיכיתי לקו 37 ב 7 בערב, ועבר קו 141 בתחנה. כך ש 5 וחצי זה בהחלט לא האחרון.

flutter girl

New member
זה מה שרשום באתר של אגד

חיכית איפה? באוניברסיטה? הקו האחרון מהאונ' יוצא ב8 בערב. הקו האחרון ממ. המפרץ יוצא ב17:30.

stkachov

New member
אההה

אבל בהודעתך הראשונה לא ציינת שנקודת המוצא היא מ.המפרץ ולא האוניברסיטה. איך אני אמור לנחש זאת?

flutter girl

New member
למען האמת

"אם אני לוקחת קו בינעירוני למרכזית המפרץ, ומשם אני רוצה לעלות על קו 141 [...]"

stkachov

New member
ורק למענה

חלק זה של המשפט מתייחס לשאלת כרטיסי ההמשך, ולא לשאלת הזמנים המופיעה לאחר מכן
סתם נו... מודה ומתוודה, לא קראתי בתשומת לב את הודעתך, ובחרתי לענות על סמך דבריו של עמית
אגב, כל הבולשיט המשפטי והניסוחי הזה מעניין למען האמת !! יש לנו הסמסטר קורס "יסודות המשפט". והייתי בטוח שאני הולך לסבול, אבל זה באמת תחום נורא נורא מעניין וגם המרצה מצחיק אז סבבה. אם היה אפשר לשלב חשבונאות כלכלה ומשפטים הייתי הולך על זה :) הוא נתן לנו דוגמא לבעייתיות של ניסוח לפעמים. למשל עד איזושהי שנה היה חוק שקבע שאדם שהחדיר את איבר מינו או גוף זר כלשהו לאיבר מינה של אישה ללא הסכמתה, נחשב לעובר עבירת אינוס. אז היה איזה מר בחור שהחדיר לאישה בכוח אצבע לאיבר מינה, וכאשר הועמד לדין על אונס, זיכה אותו בית המשפט העליון וקיבל את טענתו כי אצבע אינה איבר מין ואינה גוף זר, ועל כן הנאשם אינו עבר עבירה כלשהי שהוגדרה בחוק ויש לזכותו.

למעלה