עזרה דחוף

lirzip

New member
עזרה דחוף

האם גם היום ה- 14/12 השערים סגורים ולא מתקיימים לימודים? אני באה מהמרכז חבל לי על הנסיעה לחינם.... האתר האגודה לא כתוב כלום...

stkachov

New member
כן

האגודה הרי מכריזה פעם אחרי פעם שהשביתה היא ללא הגבלת זמן, עד אשר שביתת המרצים תסתיים. מה לא מובן בזה?

lirzip

New member
תודה ותגובה....

תודה על האינפורמציה אבל אפשר לענות קצת יותר נחמד- "מה לא מובן בזה".... סליחה שאני לא מחוברת 24 שע' למתרחש באוני' בכל זאת אני בתואר שני ואשה עסוקה ועובדת. אז שאלתי שאלה, ושוב תודה על התשובה, אבל אפשר לענות גם אחרת!

stkachov

New member
לא צריך להיות מחובר 24 שע' לאוניברסיטה

כדאי לדעת זאת. באתר באגודה כתוב בבירור כי השביתה נמשכת כרגיל(אולי לא קראת בתשומת לב?) וכמו שאמרתי זה נאמר לכל אורך הדרך ע"י האגודה שהשביתה היא ללא הגבלת זמן. אני מתנצל שכתבתי בצורה לא נחמדה, אבל את צריכה להבין שכמוך יש רבים אשר כל יום באים ושואלים האם גם היום יש שביתה?? דבר שנראה לי תמוה, כי אנחנו כבר לא ילדים אלא אנשים בוגרים ואינטלגנטיים. שביתת המרצים נמשכת כבר קרוב לחודשיים, וברגע שהיא תגמר כולם יידעו על זה, אף אחד לא יסתיר את זה, ואף אחד לא יתחיל ללמוד במחתרת. זה יהיה בכותרות של כל אתר אינטרנט, עיתון, פורום ואמצעי תקשורת.

lirzip

New member
תגובה

אני מבינה את שאתה אומר.... ואולי אני לא הייתי ברורה בהודעתי הראשונה לא התכוונתי לשביתת המרצים אלא האם האגודה ממשיכה לסגור את שערי האוני' כי עד לפני שבוע לי היו לימודים מלאים ביום שישי על אף השביתה... וכשפתחתי בבוקר את אתר האגודה הם רשמו הודעה נכון ליום אתמול.. ולא היה לי מהיכן לשאוב אינפורמציה. תודה בכל אופן

TheBigBrother

New member
את רשמת את זה

לא אני אבל את הסופ"ש עשית לי עם המשפט הזה :) שיהיה לך השתלבות נעימה בפורום!

הבהרה: השערים לא סגורים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הרב המכריע של השיעורים לא מתקיימים, אולם יש חוגים מסוימים כמו סיעוד ופיזיותרפיה שמקבלים אישורים פרטניים. יש מורים מהסגל הזוטר שבאים ללמד ומודיעים על כך לסטודנטים שלהם אך מאחר וגם הסטודנטים בשביתה האגודה מפוצצת שיעורים שמתקיימים ללא אישורה. מעבר לכך כל הבניינים, האולמות, הכיתות והמחלקות פתוחים לשמוש מנהלתי ולטובת המרצים.

למעלה