עזרה דחוף!!!!

דיאבלו

New member
עזרה דחוף!!!!

בשנה האחרונה, מצאתי 7 בתים לכלבים עזובים מהרחוב נלחמתי כמו חיה על כל בית, נסעתי, ישבתי, הסברתי ושכנעתי לתת בית חם לכלבים עכשיו אני תקוע בעצמי, הכלבה שלי המליטה 8 גורים ואני מחפש להם בתים. הם מסוג לברדור שחור מעורב בזאב שחור. מקסימים מי שיודע, מכיר, רוצה, בבקשה לשלוח אלי מסר תודה מראש די.

דיאבלו

New member
כי רציתי שלפחות

פעם אחת תחווה הריון זה אכזרי לדעתי לעקר כלבה בלי שתיהיה לה האפשרות לחוות את זה פעם אחת עוד חודשיים אני מעקר אותה

../images/Emo41.gifאיכפת מהעולם סביבך ../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

קריאה להצלת גני הטבע בת"א 14/7/2002 ביום א 14/7/2002 בשעה:17:00 תתקיים הפגנת תמיכה נגד החלטת עירית ת"א והחברה להגנת הטבע לסגור את הגנים ואת בית החולים לחיות - מחוסר תקציב! ההפגנה תתקיים ברחוב הרצל 155 ת"א בגני הטבע. אנא עזרו להציל את הגנים הבוטניים והשתתפו בהפגנה לפרטים: 09-9576050 עפרה.

TheFinalCut

New member
רגע...

לפי מיטב ידיעתי רק הגן הזאולוגי יסגר, בית החולים ישאר פתוח והגן הבוטני כנראה גם. לא? אני, אישית, אחרי תקופה שלמה מהחיים של ביקורים בגן הזאולוגי, בהחלט לא אצטער כשהוא יסגר (אבל כמובן שבית החולים זה סיפור אחר).

shanty.G

New member
זה גם מה שאני יודעת../images/Emo12.gif

> שהגן עצמו יסגר ובעה"ח החוסים בו יפוזרו בפינות חי וגנים שונים בארץ, אבל ביה"ח ישאר לתפקד כבעבר. כולי תקווה שלאותם בעלי חיים שמועברים ל"בתים" חדשים יהיה יותר מרחב ממה שהורגלו אליו.

dando1

New member
אני לא רוצה כל כך להטיף מוסר...

אבל זה נראה כאילו אתה מבקש את זה,8 גורים היא המליטה? כלבים לא צריכים לחוש את ההריון,הם אם לא מבינים הרבה מזה,אז זה לא הכי יזיז להם אם תעקר אותם,בסך הכל הכוונות שלך היו טובות אבל 8 גורים היא המליטה וזה הדין,תעקר אותה לטובתך,ואני מקווה שתמצא בית חם להם,אל תזרוק אותם בשום מקרה,לצערי אני לא יכול לקחת כלב\חתול כי בביתי יש 2 חתולים וכלב[חצי לברדור!]אז אני מצטער,

כל כך נוגע ל ../images/Emo23.gif

כזה מתוק הכלב בתמונה ואני בטוחה שכך גם השאר. הלוואי שהיתה לי אפשרות לאמץ כזה כלב חמוד ומתוק, אבל לצערי אין לי אפשרות. מקווה שלכולם יימצא
חם.

shanty.G

New member
עונת הנטישה החלה../images/Emo14.gif

כתבה גדולה התפרסמה היום בעיתון מעריב, עונת הנטישה על כל אותם כלבים (וגם חתולים) הננטשים בעונת הקייץ, עונת החופשות, הנסיעות והטיולים. נסיעות המצריכות את בעלי הכלבים למצוא סידור לכלב, אבל הרבה יותר נוח להשליך אותו בדרך לנתב"ג, אז למה להתאמץ?
בכל מקרה, שימו לב לנתונים שויטנר, דובר צב"ח ת"א מפרסם: לעמותה זו בלבד מדי חודש בחודשו מגיעים כ 1,000 כלבים. בעונה זו: למעלה מ 1,300 כלבים. למעלה מ 85% מהם מומתים. כל יום, כל חודש, כל שנה (ועוד לא דיברנו על מכלאות ההסגר העירוניות). תעשו לבד את החשבון, ותחשבו שוב על כל המלטה- ראשונה או שביעית של כל כלבה/חתולה- האם היא באמת נחוצה. נקודה למחשבה. דיאבלו- בהצלחה במציאת בתים לגורים (אחלה שילוב, אגב). שים לב לתחקר את המאמצים- לא לתת לכל אחד, רק כדי להיפטר מהם. כל מסירה היא משמעותית והרת גורל לכלב.

הכלבים לא אשמים

ובטח שלא אשמות האמהות שלהם שהביאו אותם לעולם. לכן, מניעת המלטות היא בטח לא הפתרון. האשמים היחידים זה כל אותם חסרי מצפון שמסוגלים להשאיר את הכלב שלהם לבד כשהם נוסעים. להם אני רוצה להגיד: את הילד שלכם הייתם משאירים לבד כשאתם נוסעים לחופשה? וכשלקחתם את הכלב לאימוץ, מה חשבתם, שאתם קונים צעצוע??? מדובר כאן בבעל חיים שמפתח תלות בכם מהרגע שהגיע אליכם!!! זה לא חפץ ולא צעצוע!!! אתם נוסעים? תמצאו מישהו שיסכים לקחת אחריות על הכלב ולטפל בו בזמן שתהיו בחופשה. אם לא מצאתם יש מלא פנסיונים לשם כך (אני אישית הייתי הולכת לפנסיון לכלבים בתור הברירה האחרונה כי זה ממש מחריד באיזה תנאים הכלבים מוחזקים שם אבל זה בטח יותר טוב מלזרוק את הכלב לרחוב או להרדים אותו)

Eclipsed 0

New member
תראי...

שום יצור לא יכול לסבול מאי קיומו. לא תוכלי להסביר את זה לכולם, אני בטוחה שחברי הפורום מודעים לכך, ולא זורקים כלבים לרחוב, הם הרי בפורום למען זכויות בעלי חיים. עדיף למנוע את ההריון. את לא יכולה לדעת לידיים של מי יתגלגלו הצאצאים.

מה שהתכוונתי לומר..

ייתכן ומניעת ההמלטה היתה מונעת את הבעיה של נטישת הכלבים. אבל אם הם כבר נולדו ואם בעלי הכלבים כבר החליטו לגדל אותם זה כבר חוסר מצפון (וכבר לא מדברת על חוסר אחריות) להשליך אותם לרחוב או להרדים אותם כאילו היו חפץ מיותר. בדיוק כמו שהם לא היו משליכים לרחוב או מרדימים את הילד שלהם בגלל חוסר סידור מתאים בשבילו.

tom y

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

dando1

New member
נטע,אני לא מכיר אותך אבל...

את עושה צחוק מעצמך,צריכים לעקר,יש מספיק אנשים שנותנים לכלבים שלהם להמליט,עדיף לעקר ולמנוע את כל התהליך מהתחלה מאשר אחרי זה להתקע עם בעלי חיים שלא תוכל לטפל בהם[תתפלאי יש כאלה שבאמת לא יכולים לטפל בהם,או מעודף בעלי חיים,או פשוט לא יכולים,דרך אגב לי יש 2 חתולים וכלב אז ככה שאני לא אחד שזורק בעלי חיים,אבל אני מסתכל על התמונה המלאה כמו מישהו\י שאמר\ה פה]אי אפשר לתת להם להמליט,ומה זה השטויות האלה ההריון הראשון?אתם מצחיקים אותי,אתם רק רוצים את ההריון הראשון בשבילכם ולא בשביל הכלבים שלכם,כי לכלבים שלכם לא מזיז ההריון,אז תחסכו ממני את השטויות האלה,ומהכלבים שלכם ואתם עוד צער,תחשבו על זה,זה לא צחוק, ונטע,כמו שאתה משווה אותם לילדים צריכים גם לדאוג להם,ולא נראה לי שתוכלו לדאוג ל-8 גורים אם הכלבה שלך תמליטה אותם,אז בבקשה,קצת הגיום.

zelba4u

New member
../images/Emo177.gif וממרום מושבך אתה מחליט?

מי אתה שתקבע על סירוס ועיקור, אתה מתנהג בצביעות יוהרה והיוולות

chomed

New member
מציאת בתים

לצערי, אני לא יכולה לעזור במציאת בתים (יש לי שלושה משלי וחתולה ואני בדיוק עוברת דירה) אבל אני מאוד ממליצה לקחת תשלום (אפילו סמלי) ולתרום אותו לאיזושהי אגודה למען בע"ח, ולשלוח בדואר קבלה. אנשים שמשלמים עבור בעלי החיים שלהם נוהגים לחשוב פעמיים לפני שהם זורקים אותם... אז הדבר אמנם מקשה על מציאת הבית, אבל הסיכוי שזהו אכן הבית הסופי שלו גדול יותר.

למעלה