עזרה דחוף!

maya254

New member
עזרה דחוף!

Crazy night. I just finished with the police. They cleared 5 blocks + brought in the bomb squad + dogs. We will finish the event tmrrw מישהו יודע על מה ג'ארד מדבר?

maya254

New member
אומיי גוד! תראו את הכתבה!

http://www.tmz.com/2010/02/05/jared-leto-faces-bomb-threat-30-seconds-to-mars/

טוב, חבר'ה- לכל הדואגים הנה האירוע בהרחבה

כמו שאתם יודעים - ואם לא, אסביר - THE HIVE הוא מקום מסויים בל"א שהוא מקום למעריצים של 30. איפה שכתבו לדוגמא את המשפט שלנו שרננה ביקשה מחברה של תומו לכתוב, איפה שעשו את ההקלטות הגדולות של האשלון, איפה שהם תמיד עושים אירועי חתימות על דיסקים ודברים כאלה. בכל מקרה, היה אירוע כזה בדה הייב ובא איזה מישהו, שקרא לג'ארד בשמו וטען שבקופסא שהוא מחזיק בידו יש חומרי נפץ. לאחר שהזעיקו את המשטרה וכוחות אחרים שינטרלו את ה"פצצה" כביכול, גילו שבקופסא היו רק ממתקים. מהמשטרה שחררו הודעה שיכול להיות שהאיש הוא מעורער בנפשו. בכל מקרה היו צריכים לסגור שם את כל הרחוב והגיעו כוחות גדולים של משטרה - בגלל כל החשש שלהם מפיגועים. לאחר שפינו את האנשים מזירת האירוע ג'ארד אמר : "it's official, we have the craziest fans in the world." "זה רשמי יש לנו את המעריצים הכי משוגעים בעולם" איזה יופי שהוא יכול להסתכל על המצב בהומור כזה..

OMG עכשיו קראתי בטוויטר..

לפני שנכנסתי לפורום.. עוד שנייה חטפתי התקף לב ! כמה שמעריצים יכולים להיות מטורפים 0.0 העיקר שהם בסדר.... D:

RenanaD

New member
TMZ קצת הגזימו... הבחור לא אמר כלום על פצצה

מעריצים שהיו בהייב דיווחו מה הלך שם, אני אתרגם. כשג'ארד דיבר הבחור דפק חזק בדלת, נכנס עם סיגריה וקופסה גדולה ביד והתחיל לקרוא משהו (בלי להגיד שום דבר על חומר נפץ). ג'ארד משך אותו לחדר האחורי של ההייב, תומו, באם מרג'רה ועוד כמה מהאחראים נכנסו לשם גם. הקופסה נשארה באותו מקום (רואים בווידאו ששמתי) עד שמישהו לקח אותה משם. חלק מהמעריצים יצאו מההייב, חלק נשארו. הקרינו סרט (לא ברור לי איזה) ואחריו ג'ארד יצא החוצה והתחיל לדבר לקהל, אבל מישהו לחש לו משהו באוזן וג'ארד הורה לכולם לעזוב. כולם יצאו וראו שהמכונית של הבחור נמצאת פשוט באמצע הכביש. היחידה לסילוק פצצות של המשטרה הגיעה וחסמה למעבר כמה מהרחובות באותו רדיוס.

מותר שנייה לסטות הספור?

ורק להגיד.. תומו
באם מרג'רה
אוי כמה הייתי רוצה להיות שם, בחור משוגע או לא בחור משוגע.

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif אוף, כמה אירועים הם עושים בלוס אנג'לס

לא פייר בכלל
אגב, כשאמרת "ההקלטות הגדולות של האשלון" התכוונת לסאמיט? כי זה היה באבאלון, לא בהייב... ועוד משהו, דווקא משעשע: את המשפט "it's official, we have the craziest fans in the world" ג'ארד לא אמר על הפסיכי עם החבילה, אלא על איזה מעריץ/ה משוגע/ת (ואמיץ/ה!), שבתוך כל הבלגן שהיה שם הדביק סטיקר של 30 על ניידת משטרה אחת

I AM7

New member
סתם שטויות

אם לא קרה בסוף כלום אז ...next. בכל אופן , היה צ'ט! לפני שעתיים אני משערת שזה התחיל.. איך שנכנסתי לחצתי על הקישור דרך הפייסבוק ותפסתי אותם אומרים כמה דברים ...צוחקים ועושים את הקטע הזה עם הכפיים חח , זוכרים?....שג'ארד השתגע ונפל מהכיסא..... ונגמררררר... חפשו את זה ביוטיוב אני יודעת שכבר העלו

TyrAnnyA

New member
שמעתי שכמה מעריצים

טוענים שזה פשוט היה מבויים לצורך הPR על-ידי הלהקה. (אומנם לא כתבו את זה בפורום הרישמי אבל אכן היו דיבורים כאלה) ואין לכם מושג כמה שזה מעצבן אותי.

maya254

New member
מבוים? אבל ראיינו את ג'ארד לmtv וזה.. והוא

גם חפר על זה בטוויטר....

TyrAnnyA

New member
נו כן

זאת בדיוק הטענה שזה מבוים בהסכם עם הלהקה כדי לעורר הרבה רעש סביב הלהקה. פי אר בקיצור. כל כך מבאס אותי שיש אנשים שבאמת חושבים ככה.

RenanaD

New member
כן, שמעתי גם

הזוי קצת. הגיעה משטרה, היחידה לסילוק פצצות, בטוויטר היה כתוב שגם כלבים, סגרו רחובות שלמים... וגם עצרו את הבנאדם. והמשטרה בארה"ב היא לא בלאי כמו בארץ, שם לכל מעצר יש משמעות

maya254

New member
חחח איזה גבר הג'ארד הזה! איך הוא מעיף אותווו!

אבל ת'כלס חחח זה באמת ניראה כמו הצגה הבן אדם פשוט נוחת משום מקום חחחח

A Modern Myth

New member
קצת לא הגיוני שזה PR ללהקה

כי גם המשטרה הייתה מעורבת, ואני ממש לא חושבת שעושים שם צחוק מפצצות ומאיומי טרור. הבחור הזה עם הקופסא מלחיץ רצח!!! אבל אולי אני סתם נאיבית, כי כל פרסום הוא פרסום טוב ובמיוחד עכשיו עם האלבום החדש והטור... אבל לכו תדעו.

RenanaD

New member
כן, אם זה היה מכוון הם היו חייבים לתאם את זה

מראש עם המשטרה. בכל זאת הקפיצו כוחות וכאלה... אבל מצד שני, עכשיו כשחושבים על זה, ג'ארד כבר הצליח לסגור לתנועה את שדרת הוליווד, סנטה מוניקה פייר וכו' לשני לילות (או 3? לא זוכרת) בשביל קליפ משלו... כשהוא רוצה משהו הוא גורם לזה לקרות

למעלה