עזרה דחוף

Maya2B

New member
עזרה דחוף

התמניתי לאחראית יצירת ספר מחזור... כבר המצאתי ויצרתי הכל, והדבר היחיד שחסר לי הוא דף הקשר. אני צריכה ליצור דף קשר ייחודי ויפה בפוטושופ שיכיל 38 מספרים. למישהו יש רעיון?

לצייר גוף של רועה

"לתקוע" ת'ראש של המורה למעלה ומאחוריו מלא עננים צמרוניים ככבשים עם השמות של הילדים בכיתה בתוכם

Maya2B

New member
...

קודם כל,אני ממש מודה לכם שעניתם לי... אני במבוי סתום! בשער שלנו כתוב נו, הכיתה ואז "עוד נגיע רחוק" [מה אני אעשה?הצעתי רעיונות והכיתה לא ממש יצירתית והם רצו תוכניות ריאלטי וכו'..] ציירנו חלל [הביה"ס שלנו הוא של "תעופה וחלל" גם..] סרקתי,צבעתי.. בעמודי התוכן ציירנו קריקטורות של דמויות ליד כל שם עם מה שהכי מאפיין את הבנאדם [והדמויות לא דומות באמת לאנשים].. נגיד יש לנו ילדה בכיתה עם שיער ממש ממש ארוך,וזה מה שמאפיין אותה כביכול,אז הבלטנו את השיער הארוך בקריקטורה... עוד דוגמא-אני עוסקת בצילום, אז בדמות שלי בולטת המצלמה. אז בשער יש לנו גם את כל הקריקטורות מסביב לכדוה"א.. הכל בעצם מצוייר... דף הקשר,מוגבל לדף אחד, ועם 38 תלמידים!

אני הייתי עושה...

תמונה של חלילית שנופלות ממנה מלא מכשירי טלפון - ישנים וחדשים ואז בצד השני הייתי כותבת את השמות והטלפונים ואם את רוצה לשייך את זה גם לעומדי התוכן את יכולה להבליט את המכשירים או את החלילית..
מקווה שעזרתי
נ.ב החזרת אותי שנים אחורה.. מכיתה ז' עד כיתה י"ב הכנתי את ספרי המחזור של הכיתה.. כל שנה
אשרייך

למעלה