עזרה דחוף!

עזרה דחוף!

אני צריכה שתתנו לי רעיונות לפעולת הכירות..ואאמממ אם אתם זוכרים מה הדרך לבניית פעולה שיקוף מצב מטרה גזירת ערך ועוד ...כי אני לא ממש זוכרת בעל פה...תודה!

מצופלח

New member
טוב, אני יהיה נחמד:

מצורפת פעולת היכרות שעשיתי ליום הראשון בקייטנה. בקשר לדרך בניית פעולה: 1. משחק\י פתיחה - חשיבותם- ניתוק החניכים מהעולם שבחוץ ולתת להם להתעמק בפעולה שאת רוצה להעביר להם 2. מטודה עיקרית (או עירקית)- דרך הפעלה המתאימה לנושא הפעולה שאת רוצה להעביר... יכול להיות פלקטי התייחסות, משחק או מטודה להעברת דיון 3. שיחת סיכום- מטרתה היא הבהרת הפעולה לחניכים שעדיין לא הבינו את הקטע, ויותר חשוב, לקבל משוב אמיתי וכנה בקשר לפעולה 4. אם יש יותר מידי זמן, משחקי סיום... תמיד עובד מאוד חשוב גם לאחר כל פעולה לקחת חניך אחד לשיחה אישית (כל פעולה חניך אחר... זו הדרך הטובה ביותר להגיע לקשר טוב עם חניכייך) את השאלה מאוד נוח להפנות לפורום מד"צים... שם יעזרו לך מאוד תום, הנוער העובד והלומד

אם אני לא טועה

היא התכוונה לדרך בניית פעולה שנקראת הדרכה 2000 תקרא ותפנים זה עוזר וזה חכם מאוד שיקוף מצב- כתיבת רקע על הקבוצה ערכים- לאחר השיקוף מצב ניתן לדעת איזה ערכים צריך להכניס לחניכים מטרות- לרשום את המטרות שלך מהפעולה מהלך הפעולה- מטודות נראה לי זה ככה אני לא זוכרת בעל פה.. זה רשום לי בחוברת של הקורס חמישות אני אסתכל אחרי זה...

למעלה