עזרה דחוף

mitnadev4

New member
עזרה דחוף

שלום לכולם
אני מתנדב לצהל ומעוניים לישון בבסיס סגור.
אבל הרופא מתנדבים לא מאשר לי לישון בבסיס בגלל אסטמה שהייתה לי שהייתי צעיר (האסטמה היא לא הסיבה של הפטור מצהל).
אני נורא רוצה להיות מדריך קרב מגע והסיבה שלא מאשרים לי זה כי הקורס כולל שינה והרופא לא מאשר לי לישון בבסיס..
אם מישהו יכול לעזור לי או יודע מה אפשר לעשות, למי לפנות לעזרה או שקרה לו גם אשמח לדעת

ofirbb2

New member
תבקש

לדבר עם הרופא או שהוא יכתוב לך למה. כבר ראיתי פה מקרה שמה שחשבו זה לא מה שהיה באמת ופשוט לא הסבירו טוב. תברר טוב טוב את כל הפרטים עם תא מתנדבים ותנסה להגיע לרופא או לכתוב לו.

anaellea

New member
היי

קודם כל לאחי גם הייתה אסטמה כשהוא היה קטן ועדיין והוא בכל זאת ישן בבסיס, אז אולי זאת לא הסיבה.. בכל אופן אתה תמיד יכול להגיש ערעור על בקשת הרופא יש כל מיני גורמים בצבא, אבל בגלל שאתה כבר חייל אני לא יודעת לקשר אותך לגורם הנכון. תתייעץ עם מישהו אני וייתכן שיש סיכוי

בהצלחה!

mitnadev4

New member
אני עוד לא חייל :)

אני עוד לא חייל :)
בגלל שאני ההתנדבות הם יותר זהירים איתי ובגלל זה הם לא מסכימים לי לישוון בבסיס בגלל האסטמה..
הגשתי ערעור ורשמתי בו וגרתי בפנימיה ושאני רגיל לישון מחוץ לבית, נראה מה הם יענו

נ ו ע ה 12

New member
היא הייתה ונעלמה?

אתה עוד מטפל בה בדרך כלשהי? תרופות, משאפים, משהו?
כי אני קיבלתי פטור בגלל סיבה כלשהי, לא קשורה לאסתמה, אבל גם לי הייתה אסמתה בגיל צעיר, ומגיל 9-10 כזה אין זכר, כאילו לא הייתה (גם לא טיפולים ולא כלום מאז) ויש לי סעיף עליה, אבל אין לי פטור שמחייב אותי לשרת בבסיס פתוח.

mitnadev4

New member
נראה לי בשנה

נראה לי בשנה הראשונה קיבלתי טיפול של משאפים אבל כבר קרוב ל10 שנים אני לא מקבל שום טיפול וגם לא היה לי התקף.
אני לא מצליח בגלל הקביעת רופא להגיע לשום תפקיד שאני מנסה..
אני חובש שהוא סתם רע אליי :)

ofirbb2

New member
אני חושב שכדאי שתברר למה. זה נשמע לא הגיוני.

ואתה חושב שבאמת משעמם לו והוא מתאכזר לאנשים ? זה רופא לא מפלצת

נ ו ע ה 12

New member
מסכימה...

כי שוב, המצב שלי זהה וחוץ מסעיף רפואי אין לי שום פטור או משהו כזה בעקבותיו. אולי לא הבנת נכון והפטור ניתן לך על סמך בעיה רפואית אחרת, כדאי לברר שוב עם הרופא.

Queen Erised

New member
חכהלתשובה של הערעור.

אסתמה לא אמורה למנוע שירות בבסיס סגור.
אתה בטוח שזו הסיבה לפטור?

mitnadev4

New member
האסטמה היא לא הסיבה לפטור

האסטמה היא לא הסיבה לפטור היא רק סעיף נוסף.
אני מחכה עכשיו לתשובה של הרופא על הערעור כדי לנסות להתגייס בתאריך גיוס מתנדבים הכי קרוב.
מישהו יודע מה התאריך?

Queen Erised

New member
התאריך הוא ה17.1

מציעה לך לשאול את קמ"ט מתנדבים שמתארח בפורום מחר את השאלה שלך:)

למעלה