עזרה דחוף!!!

swany 1

New member
עזרה דחוף!!!

שלום, לפני כשלושה שבועות חתמתי על חוזה עם חברה כלשהי אשר התחייבה לספק לי עבודה בארה"ב בחודשים הקרובים. לאחר כשבוע ניסיתי לדבר עם הגברת שעימה חתמתי חוזה, אך אני ניתקלת במענה קולי ואיני מקבלת מענה אנושי. עד עכשיו אמרתי שאתן להם להנות מהספק מפני שהיו חגים וכו´..., אך גם היום התקשרתי שוב ולא זכיתי למענה. בכל מקרה השבוע אני מתכוונת לנסוע למקום ולראות בדיוק מה קורה שם ולמה איני מקבלת תשובה. יש לציין כי כבר שילמתי להם חלק מהסכום על החשבון וכי קיבלתי קבלה, אך שמעתי גם על המון חברות קש. מה עלי לעשות אם בכלל??? האם "אכלתי אותה" ואני יכולה לומר שלום לכספי?? חתמתי עם החברה חוזה והכל נראה כשר למהדרין, אך אי המענה מטריד למרות שאני מתכוונת לבדוק זאת. אשמח לקבל תשובות . תודה!!!

תגובת עו"ד אריאל שי

כל מו"מ וחוזה יש לקיים בתום לב. אני מניח שיש בידך עותק החוזה וקבלה/חשבונית מס. באם מדובר בחברה בע"מ ניתן לבדוק קיומה הפעיל אצל רשם החברות. באם מדובר באדם פיקטיבי או בעל זהות שאולה, ניתן לבדוק באמצעות מס´ עוסק מורשה את כתובתו ופרטיו במשרד הפנים (ללא עלות) אין מניעה שתיסע, תצלם ותתעד מצב ותיגבה עדויות ממשרדים שכנים. באם אכן עבדו עליך, נא הגש תלונה במשטרה כנגד כל המעורבים וכן תביעה משפטית באילת. בהצלחה במציאת ראיות

|המלצהאני תמימת דעים איתך חברי עו"ד

אריאל שי . לא אחת אני ניתקלת ולאחרונה אף רבות הפניות אליי בנושא חוזים. אני רוצה להוסיף כי לפניי שחותמים על חוזה כל שהוא ולא ניתן ע"י לעיין בחוזה תרם חתמתם, מסקנה היא כי מי שרוצה להחתימכם רוצה שתעשו זאת בחופזה , למען להכשיל את החותם במזיד . לצערי לאחר ששילמת לפי ניסיוני רבים הסיכויים כי שמת את כספך על קרן הצבי שברח לו עם כספך ע"י מצגת שוו . על החתום ובכבוד רב ! עו"ד רינה שימחי נ.ב שמחתי לפגוש אותך כאן ידידי עו"ד י

יא

New member
התקשרות עם חברה לא מוכרת

שלום רב, אכן, כדאי שתפנה ותבדוק האם החברה עמה התקשרת קיימת והאם היא פעילה. אם החברה הפרה איתך את ההסכם, אכן עומדת לך הזכות להגיש נגדה תביעה אזרחית. אני מציע לך, כי טרםן תגיש את התביעה תבדוק האם יש לך ממי להיפרע פיצויים (דהיינו - האם יש לך ממי לגבות כספים), אם בית המשפט יפסוק לטובתך, שכן לא אחת צדדים מגישים תביעות לבית המשפט, מוציאים על כך כספים ומבזבזים זמן, ובסופו של דבר אין להם ממי לגבות את הכספים שמגיעים להם. מכל מקום, עצתי לך כי בעתיד בטרם תתחייב לשלם כספים, תבדוק את הצד עמו הינך מתקשר בהסכם. בברכה, יהודה אוסטרומצקי, עו"ד

למעלה