עזרה דחוף!!!!

tooth fairy

New member
עזרה דחוף!!!!

היי לכולם אני חדשה בפורומים פה ואני מתחילה לאהוב את זה יותר ויותר וכשגיליתי את הפורום הזה נורא שמחתי אבל הוא נורא קטן לא? אקיצר להורים שלי יש יום נישואין בחנוכה ואני לא יודעת מה לקנות להם ואני לא רוצה סתם לקנות פרחים כמו כל שנה אז עזרו לי חשבתי אולי ללכת לחנות ולתת תמונה כדי שייצרו אותם אבל זה ניראה לי קצת יקר כי אני מוגבלת בערך ל150 ש"ח אז אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה:)

TheBlueOne

New member
ובכן

ליום נישאוין את יכולה להזמין להם מקומות במסעדה טובה. או להזמין הביתה שף (כפי שכבר הזכירו פה באחת ההודעות, פשוט תחפשי) שמכין ארוחה מעולה. לפזר נרות בבית ולדאוג לאוריה. כמו כן אני יודע למשל שההורים שלי אוהבים את הסבנוים הטבעיים בריחות כמו קינמון ודברים כאלה. את יכולה להכין תמונה ממוסגרת יפה של הילדים. או פשוט לשלוח אותם ליום כייף או משהו. בהצלחה!! :)

לוטמניה

New member
תלוי איפה את גרה../images/Emo82.gif

אם את גרה באזור המרכז-בשעות הבוקר יושבת בסנטר מישהי שמציירת פורטרטים תמורת 50 ש"ח....ובאילת גם יש בטיילת מלא וגם בחיפה יש בגראנד קניון... חשבתי על זה, ותמיד אפשר גם לתת לחבר או חברה לצייר ולשלם לה על זה (אני מכירה חבר´ה שציירו מדהים כבר ביסודי ,ככה שלא משנה בת כמה את/ה). אני חושבת שהרעיון מקסים-באמת, ואם לא תלכי על צייר מפורסם, אלא מישו ברחוב זה יכול להפוך לזול יותר.... ומסגרת-את יכולה לקנות מוכנה בכל חנות צילום על מנת לחסוך בעלויות. רעיון מגניב לאללה.... בהצלחה... נ.ב. ההורים שלי לא ממש הטיפוס של היוצאים, אז ביום נישואים שלהם כשהינו חסרות כסף הזמנו להם מקומות במסעדה ושילמנו מראש על ארוחה זוגית,ואח"כ נתנו לאבא שלי כסף לקחת את אמא שלי אחרי הארוחה לסרט (אפילו נתנו כסף לפופקורן ושתייה). אני חושבת שלמשות שזה נשמע פשוט ויוםיומי להורים שלי זה ממש יצא מהשיגרת חיים הרגילה שלהם והם סוף סוף עשו משהו לעצמם ולא לילדים....תחשבי/ו מה הם לא נוהגים לעשות ואם הם היו שמחים לעשות את זה...בלי סיבה.

למעלה