עזרה-דחוף!

GoldyHon

New member
עזרה-דחוף!

יש לי חוב לבנק ע"ס 50000 ש"ח. הגיע לי פס"ד ובקשה לתשלום מהוצל"פ ויש לי 21 יום לחקירת יכולת. מצבי הוא כזה: אני גרושה + 2 ילדים, מקבלת מזונות דרך ב"ל ועובדת במשרה חלקית ביותר.מסתדרת ממש בקושי עם עזרה של הורי פה ושם. גרה בדירה בבעלותי ומשלמת עליה משכנתא ,2000 ש"ח. שאלתי: 1. האם לאחר פסיקת הסכום החודשי לתשלום יכולים לעקל ממני מיטלטלין או לחילופין לקחת ממני את הדירה, שכמובן משועבדת לטובת בנק המשכנתאות. שכירת דירה תעלה לי יותר. 2. האם וכיצד אוכל למנוע מצב של עיקול,אחרי הכל אני גרה בדירה פשוטה,ללא כל מותרות,למעט מחשב לצורכי עבודה (אני עובדת מהבית). נ.ב. אין לי כסף מיותר לעו"ד. אודה על תשובה מבעלי ידע וניסיון בהוצל"פ.

איש שטח

New member
פשוט ישבת בחוסר

מעש וחיכית לפסק הדין ,עכשיו כניראה מאוחר להגיע להסכם פשרה עם הבנק לפריסת החוב ,לכי לחקירת יכולת אין לך הרבה ברירות ,ושיהיה בהצלחה .

GoldyHon

New member
טעות

לא ישבתי בחוסר מעש, הייתי בקשר עם הבנק והדבר היחיד שהם הציעו לי זה הלוואה לכיסוי החוב עם החזר של 1200 שקליםבתור התחלה. אח"כ הורידו להלוואה עם החזר של 950 שקלים לחודש, ובכל הכנות זה לגמרי מעבר ליכולתי. תודה בכל אופן.

איש שטח

New member
זו לא טעות זה לפי דעתי חוסר רצון

עצמי לעזור לעצמך לימנוע את מה שהגעת אליו הבנק ניסה להיתגמש חבל שפיספסת את ההיתגמשות ,מניסיון שלי אצלי זה עזר.

GoldyHon

New member
אין בכוונתי להתעמת

אין בכוונתי להתעמת איתך, אני מעריכה את הכנות, אבל להיות חד הורית עם הכנסה כוללת של 4500 ש"ח לשלם כ-1000 ש"ח לכיסוי הלוואה זה קצת דימיוני. ובאמת שאינני חיה בלוקסוס. אפילו כבלים או טלויזיה בלווין אין לי. אז,עם כל הכבוד, לפרנס לבד שני ילדים זה לא פשוט. הלוואי ויכולתי להתחייב לסכומים כאלו.

GoldyHon

New member
הם בעיצומים כרגע

האם ימי העיצומים/שביתה נחשבים לצורך ספירת הימים?

למעלה