עזרה דחוף...

fireblue1

New member
עזרה דחוף...

אתמול היה היום הראשון שלי שהייתי מלצר והיה סבבה... הייתה רק בעיה אחת לא יודע למה אבל הייתי מסתבך עם המגש או שהוא היה רועד או שלא הייתי מצליח לייצב אותו עוד כל מיני דברים כאלה... עכשיו אוליי זאת שאלה דפוקה אבל אני מתחיל... אז מישהו אוליי יכול להגיד לי איך מחזיקים את המגש ואיך מתקופפים לקחת את הדברים?

get well

New member
ביקשת קיבלת...

המדריך להחזקת המגש
|*
את המגש יש להחזיק במרכזו ע"י תמיכה של כל היד כלומר היד צריכה להיות בצורה של
.
את הדברים הכבדים יותר יש לשים במרכז המגש ואת הדברים הקלים יותר בקצוות
כשאתה מניח דברים על השולחן תלך מהקצה למרכז. תחילה מורידים את הדברים שבקצה המגש(הדברים הקלים) ואח"כ את הדברים שבמרכז וכך אתה לא מאבד את האיזון.
כשאתה מתכופף בכדי לפנות שולחן רצוי להוריד את המגש על השולחן להעמיס עליו את כל הדברים ואז להרים שוב את המגש. אם אין אפשרות להוריד את המגש תנסה כמה שפחות להזיז את היד שמחזיקה את המגש. תתכופף עם צד אחד של הגוף. אם שכחתי משהו אתם מוזמנים להוסיף..
... ועוד דבר... ספר קצת על מקום העבודה!!!! שיהיה במזל!

fireblue1

New member
אהה תודה...

העבודה היא באור יהודה באיזה אולם... אתמול היה הפעם הראשונה שלי וזה כיף לא נורמלי להיות מלצר... אני הייתי אתמול מתלמד...ושמתי לב שיש לי בעיה עם המגש... במיוחד שצריך להגיש את המנות... הכרתי שם המון אנשים חדשים שעזרו לי מאוד.. וזהו בערך...

eyal-m

New member
בן אדם אתה בן 16 וכבר אתה ממלצר

באולם???? איזה כיף לך!!!! מישהו סידר לך עבודה שם?[פרוטקציות] אוףףףףף אני מזה בבאסה מהקטע שכל העבודות תפוסות וכל מי שעובד הוא בפרוטקציה וגם אם אני מחפש אז כל הזמן תפוז והם מפוצצים באנשים בכל מקום גם בבורגר, גם באולמות אירועים-קייטרינג, גם במסעדות וככה בכל עבודה ותמיד זה אותן 3 סיבות: 1>אני רק בן 17 2>מקבלים רק אחרי צבא 3>אין לי ניסיון [איך יהיה לי אם לא תיתנו לי לעבוד לראשונה???]

fireblue1

New member
תאמת...

נכנסתי בלי פרוטקציה... פשוט הלכתי לבקש עבודה... וגם אין לי ניסיון

Reservoir Dog

New member
כרגע אני לא עובד

אני בצבא אבל אולי אחזור לעבוד אור יהודה זה בהחלט קרוב וטוב.. אבל השאלה אם אפשר לעבוד במקום שאתה עובד בלי נגיד להסתיר פרטים שאני בצבא וצריך אישור עבודה וכאלה ושלא יעשו לי בעיות עם משמרות..אם כל אלה בסדר נראה לי אפילו מחר אני חוזר לעבוד במלצרות.

eyal-m

New member
רגע, אני לא מבין, הלכת לאולם הזה

בערב באמצע איזה אירוע, למי פנית?

eyal-m

New member
אני לא עובד,זה באסה שלי אתה לא קולט

אני לא יודע כבר מה לעשות, עכשיו בחופש כבר הכל תפוס וחיפשתי כבר ממאי ותמיד בכל מקום מפוצצים זה כזה מצבן, אתה לא יודע עד כמה.....אוףףף אני מוכן לעבוד בכל עבודה נורמלית שזה אומר לא כולל משלוחים בדואר, לעמוד בצמתים ולחלק כל מיניי פרוספקטים, לנקות בתים, חדרי מדרגות וכ'ד... אלא אני רוצה עבודה נגיד שעוסקת באוכל כמו מסעדות, אולמות אירועים, קייטרינג, בתי קפה, פאבים, כאלה... ואני לא יודע אם קראת מה שרשמתי, אבל זה תמיד אותן סיבות -אין ניסיון, צעיר מידיי, מקבלים רק אחרי צבא, הם מפוצצים בכוח אדם אני לא יודע מה לעשות........ אתה יודע מה נגיד אולם אירועים, אני לא יודע מתי ללכת באיזה שעה, למי לפנות שם, מה להגיד בבקשה תעזרו לי אם אני ימצא עבודה בזכות הפורום הזה אני יפרםם אתכם בטירוףףףף

המממ עוד משהו...

לפי מה שהסבירו לי.. כשמתופפים לקחת את הדברים משולחן- כל עוד הסועדים עדיין ליד השולחן אל תניח את המגש על השולחן בכדי לאסוף את הדברים.. כשאין ולא יושב אף אחד תשים בכייף את המגש ותעמיס אותו.. ואל תכופף את הגב .. זה לא בריא.. תכופף את הבירכיים ( כמה שזה יראה טיפשי או משהו ) זה יותר בריא.. ובעזרת הבירכיים תתרומם וזהו..
חחח

למעלה