עזרה דחוף !!!

מורן 1986

New member
עזרה דחוף !!!

טוב, מי שלא יודע, אני בונה אתר על סוגי מוסיקה וכאלו, העניין של האתר הוא, שהוא מתמקד רק במוסיקה ישראלית. (מן הסתם ל-היפ הופ ולראפ יהיה חלק גדול) אז אני צריכה לדעת - מה ההבדל בין ראפ להיפ הופ ?? (סליחה על הבורות.....) אם יש לכם מאמר על זה - זה יהיה מצוין !!! חשוב שזה יהיה אמיתי וטוב. מי שירצה יכול לרשום את השם שלו בסוף העמוד וזה יתפרסם עם שמו באתר שלי !!! תודה רבה רבה רבה ו.... תצפו לעוד שאלות סתומות ממני.....

תשובה כללית...

הבעיה הנפוצה והגדולה ביותר זה שכולם חושבים שהיפ הופ זה סוג של מוזיקה זה ממש לא היפ הופ זו תרבות אפשר להגיד אפילו דרך חיים. בתוך התרבות הענקית הזו נכללים ה-מ-ו-ן דברים אין לך מושג כמה ענק המושג הזה היפ הופ . בתוך תרבות ההיפ הופ נכללים הבגדים האופנה התכשיטים כל החיצוניות של מי שחי את תרבות ההיפ הופ בקיצור ה - LOOK היפ הופ כולל ריקודים כמו הברייק דאנס... הדיבור הסלנג כל ההתנהגות... בין כל יתר הדברים נכללים כל ז'אנרי המוזיקה בינהם : rap, r&b , soul, רגאיי , ראגאמאפין בקיצור המוזיקה... הבנת??? היפ הופ זו התרבות ראפ זה סוג של מוזיקה שנכלל בתוך תרבות ההיפ הופ בין כל שאר הדברים. היפ הופ חיים ראפ שומעים! אז זה לא מאמר אבל זה הסבר קצר. מקווה שהשכלת

אוייי... מצטערת...

קראתי ויצא חרא של ניסוח בכל זאת... אם לא תביני כלום ב
תגידי אני אסביר שוב

מורן 1986

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אני לא מבינה מה הבעיה בניסוח ??? יצא לך אחלה של ניסוח !

סיונול

New member
לא .. יצא חרא לש ניסוח!

חחחחחחחחח סתם מיכלי..:) אם אני הצלחתי להבין.. הניסוח מצויין:)

למעלה