עזרה דחוף

eshaham

New member
עזרה דחוף

שלום לכולם, יש לי כמה שאלות. קודם כל אני מתעניין בקניית קטנוע בגלל שנמאס לי להוציא 15000 ש"ח בשנה לתקן את האוטו. עדיין אין לי רשיון. הנה השאלות: 1) הצרכים הם בעיקר נסיעות עירוניות, וגם נסיעות קצרות בכבישים מהירים של גוש דן. איזה רשיון כדאי לעשות? 2) התקציב הוא סביב 10000 ש"ח, מה כדאי לקנות? תודה, אלעד.

אורי-

New member
תעשה עד 500 וגיר רגיל

לפי מה שכתבת 50 סמ"ק נראה חלש מדי , ואם כבר מעל 50 , אז גיר רגיל , לכל מקרה (עולה אותו דבר) ז"א ללמוד רכיבה על אופנוע ולא על קטנוע. אם אתה מצמצם את הנסיעה לעירונית בלבד ויש לך 3 שנים רשיון על רכב , אז תוכל לעשות מבחן שליטה ולקבל רשיון עד 50 סמ"ק ,מה שיוזיל את העלויות.

ixmix

New member
למה זה כל כך "דחוף" ?!?

חלאס לכתוב כותרות כאלה, בסגנון "עזרה דחוף" - זה מלחיץ, זה מיותר וזה לא מביא את התשובות מהר יותר. תשובות?... אולי מחר.

eshaham

New member
מצטער שזה יצא ככה

פשוט כתבתי הודעה בפורום מוטו לפני 4 ימים ועדיין לא ענו לי. אני חייב להתחיל את התהליך השבוע, לפני הלימודים, ועדיין לא מבין מספיק לגבי כל הנושא. אז או קיי, נגיד שעשיתי רשיון עד 500. מה אני קונה עכשיו?

Titanium

New member
התקציב והצרכים שלך תפורים על קטנוע

אם אתה נוסע בעיקר בעיר, יכול להיות שגם 125 סמ"ק יספיק, ואז יש הרבה אופציות שיתאימו לתקציב. לעומת זאת אם אתה נוסע יותר ממספר דקות בודדות ביום בכבישים בהם התנועה זורמת במהירויות תלת-ספרתיות, כדאי לך לשקול 250, ואז כנראה תיאלץ לרכוש משומש. בכל מקרה קח בחשבון הוצאות ראשוניות נוספות על ביטוח, ומיגון לך ולקטנוע. בכל מקרה, תהליך הוצאת הרשיון אינו מיידי, כך שבמקביל להתנעה שלו יש לך מספיק זמן לקרוא את כל המאמרים פה ובפורום 8. לגבי הרשיון - יכול להיות שיהיה לך קל ומהיר יותר להוציא רשיון על אוטומטי עד 250. זה עלול להגביל אותך בעתיד, אבל כנראה לא במיידי. שים לב: העיצות שתקבל פה (כולל זו) אינם תחליף לתהליך לימוד ולהפעלת שיקול דעת. אל תמהר יותר מדי ברכישה. בהצלחה.

למעלה