עזרה דחוף...

almonit15

New member
עזרה דחוף...

בעוד משהו כמו שבועיים הורים שלי נוסעים מהבית ואני נשארת לבד משהו כמו 4-5 ימים ואני מזמינה אלי חברה ועוד 2 בנים (אחד מהם הוא חבר של חברה שלי ולשני יש חברה). זה שיש לו חברה דלוק עלי והוא מציע לי לשכב איתו באותם ימים....אני לא יודעת מה לעשות כי הוא מאוד מוצא חן בעיני... דרך אגב אני בת 15½ והוא בן 19 וזאת תהיה הפעם הראשונה שלי.

המתפלא11

New member
תגיד לי מי החייל הזה

אני רוצה להסגיר אותו על בעילה בקטינה אני חושב שהוא מנצל את הבתילן שלך כדאי לך לא לתת לו ותני לי פרטיים שלו ואלך למשטרה על בעליה בקטינה או שאת תלונני שהוא רוצה לשכב איתך

almonit15

New member
זה ממש לא ככה...

הוא ממש לא מנצל אותי כי אנחנו מכירים משהו כמו חצי שנה והוא אף פעם אפילו לא ניסה לנשק אותי או משהו כזה...אפילו כשהיו לו הזדמנויות אתה מבין הוא מאוד מוצא חן בעיני וגם אני בעיניו...

מה??!?!

את שוכבת בגיל 15 וחצי? עם מישהו שיש לו חברה שאת יודעת שהוא לא יזרוק אותה בשבילך? את תיפגעי מכזה דבר. חוץ מזה..שזו לא אהבה. זה סתם קראש..זה עובר. הוא מנצל אותך. תקלטי זאת. ובובה..אני בת 21..ואני באמת חושבת שזה יותר מידי מוקדם לשכב עם מישהו. תעשי את זה מאהבה.. עם מישהו שאיתך ושיהיה שם בשבילך.. אל תעשי את זה. זה ישבור לך את הלב.

almonit15

New member
אני רוצה לציין משהו:

את אולי צודקת במשאת אומרת...זה כן מוגדם מידי לעשות את זה ואני גם מרגישה שאני לא מספיק מוכנה...אני רק רציתי לבדוק אם מה שאני חושבת זה באמת נכון... אני גם לא רוצה להרוס את הידידות בינינו

את מאוד תמימה-היזהרי מזה

זה ידיד? ז-ה י-ד-י-ד? שרוצה לנצל אותך? שמוכן לבגוד בחברה שלו כאילו לא אכפת לו ממנה בכלל? שמוכן לנצל את הידידה שלו למטרות סקס בלבד? הוא לא ידיד אמיתי. את דלוקה עליו, אז את נאחזת בידידות שלכם וההתאהבות שלך מעווירה אותך. את צריכה להיות ריאליסטית. את צריכה להבין שהוא נצלן. ושיש לו חברה. יכול להיות שהוא חתיך לא נורמלי >עם חיוך שובה לב, עיניים מדליקות< אבל תאמיני לי.. אפילו הבחור הכי יפה בעולם..לא מגיע לקרסוליו של בחור שובה-לב שנראה ממוצע למדיי. גיל 15 וחצי זה גיל מאוד מאוד מוקדם לקיים יחסי מין. חבל.. באמת חבל.. תישמרי את עצמך למישהו שמעריך אותך יותר.

לפי דעתי את ממש צודקת......

לא צריך למהר לקיים יחסי מין ובטח לא עם מישהו שיש לו חברה כי אם יש לו חברה שהוא מוכן ליבגוד בה אז גבר כזה יכול ליבגוד וליפגוע בכל אחת. רעות.

אם החלטת...

לא לשכב עימו אז את עושה את הצעד הנכון. אם תשכבי עמו אז הוא עושה מעשה פלילי. את קטינה בהגדרת החוק ואם הוא ישכב עימך אז צפוי לו עונש מאסר. שלומי

זה שהוא מוצא חן בעיניך

לא אומר שבגלל זה את צריכה לשכב איתו.... הפעם ה1 שלך צריכה להיות מאהבה עם בן אדם שאת בוטחת בו לא מבן אדם שדלוק עליך או שאת דלוקה עליו ואת לא יודעת מה הייה ההמשך הוא יכול לנצל אותך את לא יודעת! לא הייתי מציאה לך לשכב איתו!

almonit15

New member
עוד סיבה שאני לא אשכב איתו:

אני עוברת בסוף החודש לעיר אחרת וזה פשוט מטופש לעשות כזה צעד גדול...הרי מי יודע אולי אני בכלל לא אראה אותו יותר

אני גאה בך

כל כבוד שאת הבנת ומזלי שאני במקרה קראתי את ההודעה ההיא ולקראת מעבר לעיר שתהיה לך חיים טובים ומאחל לך שתמצאי שם נער בגילך שהוא בעצם אביר חלומיתייך

חה! אז מה הייתה הדילמה מלכתחילה?

בוא נבהיר פה משהו. אם לא תתני לו מה שהוא מבקש. הוא יתרחק ממך. הוא לא ישמור על קשר. כי כאילו הוא התאכזב ממך. אבל האמת היא.. שאת זו שצריכה להתאכזב ממנו. מזה שהוא ניסה בכלל לנצל את הרגשות שלך כלפיו ככה. ו..תהני בעיר החדשה! תראי..תכירי בחור חדש..וכשתהיי מוכנה את תדעי את זה. ללא ספק.

שיעזוב אותה ולפחות הצלנו אותה

חא חשוב ,אם הוא יעזוב אותך העיקר שלא נפלת בפח

almonit15

New member
אתה עושה אותו לכזה בן אדם רע...

הוא באמת לא כזה...הוא בחיים לא יעשה משהו שלא ימצא חן בעיני...

almonit15

New member
זה לא ישנה בינינו כלום...

אנחנו עדין נמשיך להיות ידידים כי אנחנו נורא נהנים ביחד ותמיד יש לנו על מה לדבר....ולא משנה מה יקרה אנחו לא נאבד את הקשר בינינו

לא לצפות יותר מדי

יהו לך עוד הפתעות בחיים ובעיר ותיהיה לך בהצלחה ממני

למעלה