עזרה דחוף!!!

liord17

New member
עזרה דחוף!!!

היי אחים שלי..אני צריך את העזרה שלכם!! אני בן 18(תלמיד יב` עדיין) וקיבלתי מנילה לפני שבוע בערך,ואני נורא מתלבט איך לדרג את התפקידים שלי ומה לבחור... הביאו לי רק 4 תפקידים שכולם דורשים מיון שהם: 1)תפקידים בחיל החינוך והנוער:מדריך נוער בסיס 2)מקצועות המחשב:מפעיל מערכות מחשב,תכניתן 3)תפקידי מודיעין:מפענח תצלומי אויר 4)תיאום וסיוע בצה"ל ומשה"בט:חייל בגופי תיאום ותכנון אין לי מושגגג איך לדרג את התפקידים האלה,ומה כל אחד מהם אומר...למרות שיש לי את החוברת הזאת שמסבירה ומפרטת על כל תפקיד בנפרד אבל לפעמים הם נוטים להגזים בכל תפקידד..חח אם מישהו יודע מתוך ניסיון או מתוך ידע מחבר או משפחה על אחד מהתקידים האלהה,ויכול להמליץ לי איך לדרג את התפקידים האלה ומה כדיי לבחור...אני ממש יודה לכםם...כי אני בבילבול רציני. בתודה מראש אביב נ.ב הפרופיל שלי הוא 64 בגלל סיבות רפואיות:מיגרנה... והקב"א אין לי מושג מהו

אביב, מדובר בתפקידים שווים ביותר!

מעבר לזה אינני יכול לייעץ לך. בחר מתוכם עפ"י כיוון ההתפתחות הרצוי לך.

ניר נגר

New member
היי ידידי, קיבלת תפקודים מעניינים

הכתובת לשאלה שלך היא אולי בפורום סדירים, שם מכירים את המקצועות הללו יותר, אצלי לצערי לא הייתה בחירה. מניסיון של איש שמכיר קצת את ניסיון החיים הייתי ממליץ לך לבחור מקצוע שיתרום לך בחיים האזרחיים (אני לצערי למדתי איך להרוג, ואין לזה ביקוש באזרחות :)) לך על מקצועות המחשב, למד מקצוע תוך כדי שירות המדינה. בהצלחה איש

למעלה