עזרה דחוף ...

• פותח הנושא mmmra
  • פורסם בתאריך

mmmra

New member
עזרה דחוף ...

אני מחפש משפט או 2 שיעבירו צמרמורת בחברה שלי .. אני צריך משהו יותר מקורי מ .. אני אוהב אותך

מישהו פעם אמר לי

שהוא אוהב אותי ככמות העיגולים הקטנים שיש על הנייר טואלט במארז של 32 גלילים. לא עברה בי צמרמורת אבל צחקתי הרבה.

ז י ג ז ג

New member
../images/Emo6.gif

מי החרא שהשווה אותך לנייר טואלט?

לאלאלא

הוא השווה את האהבה שלו אליי לנייר טואלט. ואני תוהה ביני לבין עצמי: מה יותר מעליב - להיות משווה לנייר טואלט או שאהבה אליי תהיה משווה לנייר טואלט..?

mmmra

New member
יפה יפה ...

עכשיו תגידי לי .. איפה נשים הכי אוהבות כשמנשקים אותם

מתי תילמדו?????????????

אין דבר כזה "איפה נשים אוהבות.." כל כחת במקום אחר. עורף, חזה, בטן... החוכמה היא לראות איך היא מגיבה לכל נשיקה ולהגיב בהתאם

תצחק, תצחק...

פעם הבאה שיכאב לך הצוואר אני אשלח אותך למסאז'יסטית מצויינת! רק 200 ש"ח לשעה

כפי שכבר ילדת"ה ציינה

אין דבר כזה 'איפה נשים הכי אוהבות', כל אחת ומקומה שלה. אני למשל שונאת לרוב כשמנשקים אותי באוזן, במיוחד אם זה מלווה בכל הרוק הקיים המאגרים בגוף.

אורזמן

New member
אתה צריך לדעת לבד

היא החברה שלך, אבל למענך בבקשה.... תאמר לה שאתה מעביר אותה אלי כדי ללחוש לה משפטים מעניינים, זה כבר יעביר בה צמרמורת.... בידידות הא... ועכשיו ברצינות.. "אוהב אותך עד אחרי הנצח" "רוצה להיות דמעה על לחייך..." "אמרת לי מה חשוב לך אני או החיים שלך, עניתי החיים שלי ואת הלכת מבלי לדעת שהחיים שלי זה את". ויש עו רק צריך לחפש....

mmmra

New member
אז ...

אתה מכיר אתר שנמצאים בו משפטי מחץ כאלה ואחרים ???

אבל אתה לא צריך אתר

בשביל המשפטים האלה, כי לרוב, המשפטים המצויים באתרים האלה הם באמת קיטש וגם נדושים להחריד. תשב קצת, תמצא שטויות כאלה ואחרות משלך..

Vdrums

New member
מצטער אבל אתה פתטי

אתה יותר מכולם אמור לדעת מה יצמרר את חברה שלך ותהיה מקורי.

למעלה