עזרה דחוף

עזרה דחוף

הייתי בקשר עם מישהו חודש וחציי ורבנו בקשר לזהשהוא רוצה לשכב ואני עדיין לא מכונה (אני בתולה) ועכשיו לא מדברים 4 ימים ואני כל היום בוכה ובמצב רע ואני לא יודעת מה לעשות בבקשה תעזרו לי אני במצוקה

אש אש

New member
חושך,למה את מסתירה את האור שלך?

ווואוווו אין פלא שאת בוכה יודעת למה? כי התאכזבת מהאדם שבו שלא רגיש,שכנראה לא אוהב מספיק ובטח לא מכבד את זה שאת לא מוכנה לקראתו. הכאב הזה יותר גדול מאהבתך אליו,הכייף שהיה ובטוח שייחסר אשלח לך משהו אישי טוב? מייד. ברור לך שאת צריכה להיות נאמנה לגופך לנפשך לרצונותייך ולא אליו,אם זוט הסיבה שהלך....עם כל הכאב שלא יחזור בכלל.

לא התאכזבתי כמו שנפגעתי

זה פוגע לחשוב שהוא רוצה אותי רק בגלל זה . זה לא ככה אבל בנתיים כן כי אם הוא לא התקשר אליי עד עכשיו זה אומר שזה באמת לא מתאים לו והוא מעדיך לחתוך הקטע שזה מה שאמרתי לו מהתחלה שאנחנו לא מתאימים ושעדיף לו מישהי אחרת וחשבתי שברגע שאני ארצה לעזוב אני אעזוב ויהיה לי קל אהל לקחתי את זה קשה ואני לא יודעת מה לעשות ומה יהיה עליי זה לו שהתאהבתי בו אבל עדיין כנראה נקשרתי אליו אחרי חודש וחצי

אש אש

New member
אמרתי לך במסר שלא ראיתי אהבה גדולה

אבל יש רגשות עמוקים אני לא מאמינה שבחור סוחב חודש וחצי רק בשביל זה כשיש אחרות זמינות. תחושת בטן חזקה. הוא יחזור ומשם תיצמח אהבה.
אש.

אני אגיד לך מה עוצר אותי

הוא בן 30 עוד יומיים ואני רק בת 22 וחצי בנובמבר 23 וזה הגבר הראשון שנתתי לו צאנס ואני פוחדת ולא יודעת אם כדאי להמשיך אבל מצד שני אני מרגישה חרא ככה לבד בלי לדבר איתו הוא נמוך ולא גבוה שחום עם אופי הוא היה בצוותי בידור באילת הוא עבר הרבה אני כלום מה אני? ילדה לעומתו הוא גבר כנראה אני לא מתאימה לו הוא מתעצבן מהר ולפעמים לא מדבר יםה כאילו אני מכירה אותו הרבה זמן.......

אש אש

New member
איזה צ'אנס נתת לו?

את רק מוכיחה לי שגבר שכזה לא היה איתך בשביל סקס...יש רגשששש תגידי עבד במלון בהרודס? גם הבת שלי הופיעה בציוותי בידור באיילת,התגייסה עכשיו:) מדבר לא יפה??? לא אהבתי:(

לא בהרודס ולא עכדיו מזמן

אממממ מדבר חופשי כזה..... טוב הפורום איטי ונתקע לי כל הזמן אז אני נוטשת תודה על הכל מקווה שיהיה לי בסדר........נתתי לו צאנס להיות חבר שלי במשך חודש וחצי לאף אחד לא נתתי תמיד אחרי פגישה אחת שללתי...

לא הבנתי מה פשר השתיקה ?

("אולי גם הוא מצא אישה"......) ואולי הפער גילאים גדול מידי ומפריע?

אורזמן

New member
הפער בגיל לא מפריע

אם יש אהבה. המצב הוא שהבחור דורש ממך לקיים יחסי מין {לפי דברייך} . לא נראה לך לקיים יחסי מין עכשיו, אל תקיימי הוא יחכה אם הוא מרגיש אלייך משהו, במידה והוא לא רוצה לחכות תמשיכי עם החיים שלך בלעדיו. אמרת שאת נקשרת אליו אחרי חודש וחצי, אם את רוצה המשך ביחסים האלו דברי איתו שאת הצד היוזם, מאחר והוא לא יוצר קשר. בהצלחה לך חושך....

תודה לך אור

זה מאוד קשה לי אחרי חודש וחצי אני לבד ואני לא יודעת מה לעשות או שרק הזמן יעביר לי את זה או שאני לא יודעת מה אני מיואשת

Vdrums

New member
עזבי, במקרה הזה גם פער

הגילאים מפריע. הוא בן 30 חושב שהוא בסקס והעיר הגדולה. אז יחפש מישהי מתאימה, זה לא בשבילך. יש מליון יותר טובים ממנו, אין לך מה להתבעס. מתעצבן, לא מדבר יפה, למה את צריכה גוש חרא כזה?

אורזמן

New member
תומר, למה אתה חושב שהפער בגיל

מפריע ? יש אהבות גדולות וחזקות גם בפער גילאים גדול ואצלה זה רק שמונה שנים. עד שהיא קיבלה פתיחות כדי לצאת ולהיפגש עם גברים, אתה יועץ לה בנימה כזו ובקיצוניות. מאיין לך שהבחור "גוש חרא", רק בגלל שהוא רוצה לקיים איתה יחסי מין?

Vdrums

New member
במקרה הזה אני חושב שהפער מפריע.

תפיסת העולם שלו אחרת. אבל אוקיי, גילאים זה לא הנושא כל כך אתה צודק. לגבי הגוש חרא, אין לי בעיה איתו שיחפש סקס עד מחר. אבל לא בצורה כזאת, בן אדם שלוחץ על סקס מבחורה שלא רוצה, מתעצבן עליה וכו' והם כולה חודש ביחד, הוא גוש חרא, הוא טינופת, הוא אגואיסט מסריח שחושב רק על עצמו, אינטרסנט דפוק. הוא רוצה סקס ומהר? שילך לזונה או שימצא מישהי שגם רוצה את זה ולא יעשה פוזות על בחורות.

Vdrums

New member
מה את בוכה? הוא לוחץ לסקס ואת

לא מוכנה, שילך לחפש ת'חברים שלו, מה את צריכה מניאק, חלאת המין האנושי, אגואיסט מטומטם שרואה רק את עצמו? למה לך לבזבז דמעות עליו? כולה חודש וחצי, זה לא שאתם חברים שנתיים, מגיע לך יותר טוב ממנו, תזרקי אותו לקיבינימט!!!

Vdrums

New member
עכשיו שאני מסתכל על מה שכתבתי...

תומר רזיאל ז'קונט כל יום, ארבע עד שש 103FM

למעלה