עזרה - דחוף

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
עזרה - דחוף

אז ככה, לאחר שראיתי את הסיפור של רן אילן (ליאונרדו החדש) החלטתי שאני רוצה לעשות מעשה טוב. החלטתי שאני רוצה להפתיע אותו ולהתארגן כמה חבר'ה מהפורום לנסוע לבקר אותו, אחרי שדיברתי עם דגנית (התלמידה הניצחית) החלטנו שיהיה עוד יותר מגניב עם נגייס גם את השוטים לעניין והתחלנו לפעול, דגנית שלחה מכתב למפיקה שלהם, אני דיברתי עם עידו אדמוני מהפורום הרשמי שינסה לדבר עם אברהם, בקיצור אנחנו מנסים, אם נצליח לגייס אותם מה טוב ואם לא, לא נורא העיקר שניסינו. בקיצור לעניינינו, חשבתי לקפוץ לבקר אותו ביום שישי בשעות הבוקר (שעות הביקור הם 10-13), הוא נמצא בבי"ח הדסה עין כרם בירושלים, במחלקת כוויות אז מי שמוכן/רוצה/יכול להצטרף אנא שרשרו פה ונתאם משהו. (אני בא עם הרכב שלי, ויש לי מקום מוגבל, אם יש למישהו הצעות נוספות, אשמח לקבל) בנוסף אפשר אולי לקנות לו משהו או לעשות לו משהו בשביל העידוד וההרגשה הטובה. מחכה לתגובות שלכם, נאור.

RedDesert

New member
טוב...

אני כבר אמרתי לך מה אני חושב על זה...רעיון מצוין אבל אין כל כך מצב שאני יבוא...אבל באמת שיהיה לו כל טוב והחלמה מהירה...ובהצלחה אם השוטים..

אשמח להסעה../images/Emo13.gif

כי בימי שישי לא אוכל בלי הסעה ואני אשתדל לדבר עם גלעד או עמית אם אני אראה אותם

תתתמר

New member
וואו נאור אני כל כך רוצה לבואאאא

זה ממש יפה מה שאתם עושים ואני ממש לא יכולה!!! תמסרו לו שיש לו פה המון אהבה ו שירגיש טוב!

אני אף פעם לא כתבתי פה אבל

לא יכלתי שלא להגיב לזה. אני אמנם אפעם לא כתבתי פה(תמיד הסתכלתי מהצד) אבל רק רצית להגי שכל כך כל כך כל כך כל כך נעים לראות שיש פה אנשים עם לב טוב שבאמת רוצים לעזור בלי שום תמורה אתם ממש ריגשתם אותי וגרמת לי לטוב על הלב הלוואי וכולם יבינו שזאת הדרך. אם זה באמת יצא לפועל אני אשמח לבוא (למרות שאני לא בפורום...)

nawa

New member
תכננו לנסוע אבל זה לא יצא לפועל

אולי יום שלישי, אני אברר אם הוא עדיין בבית חולים ונראה...

למעלה