עזרה דחוף

BootylicioS

New member
עזרה דחוף

תשמעו אני שרופה על איזה ילד כבר שנה והוא יודע את זה כב רלא ראיתי אותו חוד שופדיחות להתקשר אליו פתאום והוא יודע שאני אוהבת אותו והפסקנו להיות בקשר בגלל שהוא חשב שבגלל שאני אוהבת אותו אני אפגע מכל שטות שהוא יגיד לי ואוףףףףףףףף!!!! אני מתה!!!

bubble

New member
תגובה

אם הרגשות הדדים אז צריך לקרות משהו.. ואם את חושבת שאת לא תפגעי מכל שטות הבהירי לו את העניין.. שלחי לו מכתב או אי מייל.. מקווה שעזרתי

עצה

טוב את לא רוצה להתקשר אליו את אז תעשי קומבינה!!! תארגני יציאה של כל החברה תתקשרי למישהו ותגידי לו ללכת לפי הרשימה ותעשו טלפון שרשרת (את יודעת למה התכוונתי שאחד יתקשר לשני עד שחוזרים אליך)טוב אחרי שקבעתם כולם נפטרה הבעיה כי את רואה אותו בפגישה ומדברת איתו! והוא לא יודע שהכל ביוזמתך

עדן*

New member
אל תמותי!

יש לי עצה שהיא עירבוב של העצות הקודמות. תארגני יציאה וביציאה תבהירי לו שאת לא תפגעי מכל הקטע ושאת רוצה לדבר איתו כידיד. ככה הרווחת שתי ציפורים במכה אחת: את גם רואה אוות, וגם הופכת ידידה שלו ויכולה להתקשר אליו. ע-ד-ן

זה לא כ"כ פשוט עדן

לא הכל כ"כ פשוט בחיים אולי היא מתביישת להגיד לו את זה.....אולי פשוט הוא לא אוהב אותה ולא רוצה לפגוע בה....

BootylicioS

New member
../images/Emo7.gif

תודה על כל העצות.. אבל אני אמות מפדיחות להגיד לו כזה דבר!!!!!!!! חברה שלי מסדרת איזה משהו היום נראה אם זה יסתדר!!!

למעלה