תקשיבו אני בת 15 גובה 1.71 ושוקלת 77 קילו שזה די הרבה לגובה שלי יש לי יום הולדת ב1 לנובמבר ואני רוצה שכל המשפחה והחברים שלי יראו אותי ר==ז==ה!!! אני רוצה לשקול 55 קילו! איך אני עושה את זה תוך חודשיים?! ואל תגידו לי "אי אפשר" בלה בלה בלה כי אפשר! תודה מראש....
טוב קודם כל ... באמת כל הכבוד על הרצון והנחישות אני חושבת שהדרך הכי טובה היא לפנות לדיאטנית שתתאים תפריט מיוחד בשבילך כמו שכל אדם ללפי מה שחסר לו והכמות המיועדת לו... שכוללת את כל אבות המזון את אולי עכשיו נחושה מאוד לרזות עד היומולדת לפצוח בדיאטת כאסח אבל זה לא הפתרון ובדיאטות אין הגבלת זמן כלומר לרזות עד תאריך מסויים זה יכול לקחת חודש יותר או חודשיים מתאריך היומולדת שלך וזכרי שכמה שהדיאטה שלך יותר ארוכה איטית וממושכת ככה היא הכי טובה דעי לקבל את עצמ כמו שאת ואל תקבעי משקלים שמתאימים לך לבד גם 60 62 קילו זה טוב ולא בהכרח 55 כי הכל פונקציה של מיבנה גוף בהצלחה הילה =)
אפשר לעשות את זה אפילו תוך יום, לא צריך חודשיים. קטיעה של הרגל קצת מתחת למפרק הירך (שיהיה מקום לפרוטזה) תוריד ממשקלך בסביבות ה 22 ק"ג. את תשקלי 22 ק"ג פחות וכל החברות שלך יראו אותך. למה חשבת שיכתבו לך שאי אפשר ובלה בלה בלה?
אכן כן, לא מומלץ ומוגזם ואין אנו נותנים בפורום זה עצות מזיקות.משקל היעד שקבעת לעצמך גם הוא מוגזם ועצתי לך :אל תתחילי בגילך דיאטות "כסאח" כי לא יאחר היום בעתיד, שתצטערי על כך ושום דיאטה מסוג זה לא תעזור לך יותר.