עזרה....דחוף!!!

gabrielr

New member
עזרה....דחוף!!!

טוב, אז כנראה המזל החליט לשחק איתי שוב, וגם לי למצוא מישהי. אז אני מכיר אותה דרך האינטרנט (איי.סי.קיו), ויש לנו כמה נושאים משותפים, אבל היא החליטה להתקשר אליי, ואני, שלא ממש סוגד להמצאת הטלפון (מצטער בנות), נאלצתי לדבר שטויות במשך שעה, ולא ממש אהבתי את זה. היא, לעומת זאת, רוצה בקשר הזה, ואפילו רצתה לבוא אליי או שאני אבוא אליה. הבעייה פה, אני לא מכיר אותה טוב. ואף פעם לא ראיתי אותה. אמרתי לה שאני מעדיף שנפגש איפשהו, אבל היא מעדיפה לבוא אליי, כי אז זה יגרום לנו לדבר, וככה יש פחות סיכויים ל"רגעי שתיקה מבישים". (מתוחכם). אמרתי לה לא, וחזרתי ואמרתי שאני רוצה לפגוש אותה בחוץ, מתישהו. נחמד שמישהי מגלה בי עניין, אבל היא התקשרה אליי פעמיים היום. זה קצת מוזר. אז לדעתכם: 1. אני מטומטם, ואני צריך להביא אותה אליי (למרות שיהיו הרבה שאלות מצד המשפחה), וגם העובדה שאני לא ראיתי אותה לא צריכה לעצור אותי. 2. להתרחק ממנה. היא נשמעת כמו אדם בודד שמחפש אהבה, ואני פשוט עשיתי רושם טוב למועמד כקורבן של מישהי שעלולה להתגלות כפסיכית. נ.ב. כל הבנות אוהבות את היפים, כל הבנים אוהבים את היפות. למה לי לא יכול לצאת משהו נורמלי?!?

MetalBoy

New member
אני מציע לך...

תנסה ותראה.. אולי ילך לך ואולי תשארו ידידים.. אין לך מה להפסיד! עכשיו לא כל הבנים נמשכים ליפות ולא כל הבנות נמשכות ליפים.. יש גם אופי אתה יודע.. ואני גם לא סוגד לטלפון.. מכשיר שטני שנועד לפזר קרינה מטאל

המלצה...

כל מפגש ראשון לעשות בקניון ליד מקום עם הרבה אנשים ולא לתת פרטים על מגורים עד לפגישה שבה תכיר טוב את הצד השני. שלומי

למעלה