עזרה דחוף!!!

עזרה דחוף!!!

יש לי שיעורים באנגליתת.. אבל צריךך תעזרהה שלכם.. אני צריך להכין מעין קמפיין חברות כאלה.. עכשיו ברור שאני יגעתי ממי לבקש עזרה.. אז אני צריך צריך תמונותת של דוגמניות או רעיונותת כאילו לכתוב למה הקמפיין שלי טוב ומוצלח וכאילו להוסיף דוגמניות מהקמפיין שלי.. חיחח כאילו בצחוק אפשר להוסיף את טיירה וכמה מתמודדות.. יעני הם מהקמפיין שלי.. וסתם לכתוב למה הם מעוניינות להוסיף תמונות להציג מוצרים ורעיונות וכזה.. ואיך אפשרר בליי היצירתיותת שלכם.. אז למי שיש רעיונות או הצעותת פליזז תעזרוו תודההה!!!

JULI4561

New member
לא הבנתי ......

להשים תמונה של דוגמניות ולכתוב למה הם מענינות???? חחחחחחחח

טעות..

כאילו לשים דוגמניות ולכתוב למה הן מעוניינות להיות במסע הקמפיין שלי ואז כאילו להציג מוצרים שאני מייצר בחברה.. ואני צריך שם לחברה.. אז קוראים לי תום.. אז אם יש משהו שאפשר לקשר עם תום ודוגמניות סבבה.. טיירהה בנקסס אני חולהה עלייך!!! את יודעת שיש פרק בעונה 4 שטיירה צועקת על אחת המתמודדות?? זה מזה מפחידד חיחח

Sinner Girl

New member
בכל אופן אני לא חושבת שזה תמים,

יש אנשים שעדיין לא רוצים לדעת מה הולך בעונה 4,שאפילו לא התחילה פה עוד. אז זהו שאני מאד משתדלת לא לקרוא ספויילרים,ואם רשמו את זה פה בספויילר בלי לסמן הרבה פעמים אז זה ממש לא בסדר.

invisable

New member
../images/Emo45.gif

ספוילר זה משהו שעתיד לקרות, ועוד לא קרה. לא משנה אם זה שולי או לא. אצל אחד זה שולי אצל אחר זה לא. לבנאדם יש זכות לבקש שלא יהרסו לו ולא יגלו לו מה הולך לקרות, גם אם זאת עובדה שולית, לדעת מישהו אחר.

invisable

New member
אני בטוחה../images/Emo9.gif

אבל אם היא מתכווחת עם דרי על זה, כנראה שהיא לא יודעת
אז אני כולי שופעת חביבות והסברתי לה

invisable

New member
אה?

אמרתי שאני גאה בך, מה רע? רוצה שלא יתגאו בך? חבל
הו, ואני בהחלט נהנית

Sinner Girl

New member
../images/Emo27.gif

תמונות של טיירה והמתמודדות יש בגלריות. אם את רוצה תמונות של דוגמניות אחרות, בזה אני כבר לא יכולה לעזור לך כ"כ.. אני מציעה לך לא לערבב..אבל כמובן שאת בוחרת מה לעשות. בהצלחה

למעלה