עזרה דחוף ...

עזרה דחוף ...

אני צריכה דרך שבא, אמא שלי תפסיק לשאול אותי שאלות ואם זה נחוץ אז גם תפסיק לדבר איתי ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! (מבלי להעליב) תודה:) מיכל..

mor shani

New member
אנחנו לא יכולים לעזור לך...

אם לא תסבירי למה, על מה, ובגלל מה...

את בטוחה בזה?

את בטוחה שאת רוצה לנדה אותה? היא שואלת כי אכפת לה. כי היא רוצה לדעת, אולי היא תוכל לעזור לך איכשהו. לתרום. לשנות אולי מה שניתן. בסה"כ מטרתה לדאוג לך. איך את בכלל יכולה לרצות לא לדבר עם אמא שלך? את יודעת, מיכל, אנשים יכולים לבוא ולעזוב אותך בחיים, אבל אמא יש רק אחת. וזה אולי נשמע כמו קלישאה, אבל זה כ"כ נכון. לדעתי את צריכה להעריך את המצב מחדש, להעריך אותה יותר. בסה"כ, אין כמו אמא. אם רק תכירי בזה תיראי שאין חברה כמוה. אל תגלגלי עיניים, יאללה ביי!!!

הנה מה קרה ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

קבעתי עם ידיד שלי להפגש באיזו שהוא מקום ליד הבית שלי, ואמא שלי לא הכירה אותו, אמרתי לה שאני הולכת אילו והיא רצתה לרדת איתי ביחד כדי לראות אותו ולאשר לי שאני יכולה ללכת. ! זה הצבן אותי מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד@ אני יודעת שתפקידה לדאוג אבל לא להשפיל אותי ולהראות שהיא בכלל לא סומכת עלי ועל מה שאני עושה . תודו שזה היה מגעיל מצידה ......וזאת לא הפעם הראשונה :( מיכל:..

Bary25

New member
למיכל

נכון, התפקיד שלה הוא לדאוג לך, וזה בדיוק מה שהיא עושה. היא לא רוצה להשפיל אותך, אבל אם תנסי לראות את זה מהנקודת מבט שלה - בימים כאלה מטורפים, אפשר להבין אותה. אני לא יודעת בת כמה את, אבל רק הבוקר שמעתי על ילדה בת 13, שנאנסה באופן קבוע ואכזרי ע"י קבוצת בנים גדולים ממנה. זו לא הידיעה הראשונה והיחידה שיש בחדשות. כל יום שומעים על משהו בסגנון הזה בחדשות. למה לא תערכי ביוזמתך היכרות בין הידיד שלך ובין אמא שלך? בצורה כזו את תתני לה את ההרגשה שהכל בסדר, ושהיא "בקונטרול" ושהיא יכולה לסמוך עליך, ומצד שני - אני מאמינה שהפרטיות שלך תישמר. תציבי את את הגבולות, ותחשבי שהיא עושה את זה לא בשביל להשפיל אותך, ולא בשביל להתערב לך בחיים, אלא בגלל שהיא לא רוצה שתפגעי. זה כמו אינסטינקט. ברגע שאת תראי לה שהיא יכולה לסמוך עליך, הגבול של הפרטיות שלך יבנה - בלי מילים. בפעם הבאה פשוט תגידי לה "אמא, תכירי את...." תהייה שיחה קצרה ואז תגידי לה "אנחנו הולכים ל..." נתת לה את האינפורמציה שהיא צריכה בשביל לא לדאוג לך. והיא לא תציק לך יותר בעניין. חסכת ויכוח ובלגנים. הבנת?

תפקידה ../images/Emo122.gif ..

Bary25 אני חושבת שבאמת הייתי מונעת ויכוח ארוך אם הייתי נותנת לה כמה פרטים עליו,העובדה שהיא באה איתי להכירו לא הפריע לי ממש ,אלה התגובה שהיא נתנה לי כשאמרתי לה את זה לא מוצאת חן בעיני , יודעת שהיא דואגת וגם רוצה שהיא תדאג (אין לי מושג למה) אבל היא לוחצת אותי קצת יותר מדי, בסדר אז היא דואגת אבל היא לא יכולה להשאיר אותי בבית כל חיי, מתישהו היא צריכה להבין שאני יכולה להסתדר לבד ולא להיות תלויה בה כל הזמן. בקשר לאונס הקבוצתי, גם אני שמעתי בחדשות עליו והרגשתי פחד בדיוק כמוך:( אבל חיים רק פעם אחת, אני לא יחזור להיות בת 15 שוב היא פשוט חוסמת אותי לכמה דברים שכל נערה/נער עוברים בגיל הזה וזה מאוד מעצבן אותי היא מרגישה יותר מידי בשליטה עלי (אפילו שהיא לא ! ) . אוהבת ולא מתאהבת :( מיכל:(

peace and love

New member
אמא תמיד שואלת שאלות

אמא ילדה אותך, בגללה את פה.. איפה הכרת התודה???

kissa

New member
אני אישית, לא ביקשתי להוולד...

לא ביקשתי להיות חיה. איזה הכרת תודה ואיזה נעליים? אני אישית לא רוצה לחיות.... אני אוהבת את אמא שלי (בדרכי המיוחדת שלי....) אבל אני לא חייבת לה כלום ובטח שלא את החיים שלי....!

בעיקרון ..זה נכון ../images/Emo8.gif

אבל בכל זאת אני חווה לה מן הכרת תודה שהיא גידלה אותי וזה הכל ! ! ! ! אוהבת וסובלת (נקעתי את הרגל אתמול בכדורסל:( מיכל:(

מיכל יקרה.....

זה מזכיר לי הרבה זה מזכיר לי המון עד היום לפעמיים אמא שלי מציקה לי ולמרות שאני כבר ממזמן ילדה גדולה הבנתי שזה רק מאהבה,ומדאגה, היא לא רוצה לרעה, כשהייתי יותר קטנה בגילך הייתי פשוט מדברת איתה ממש בשיחה אמיתית ובוגרת ואמרתי לה כל אשר על הלב שהיא תבין גם אותי והיא ניסתה להבין ואפילו הצליחה. היום כשאני כר ברשות עצמי אני יודעת שאני לא יכולה בלי אמא שלי אמא שלי היא היום החברה הכי טובה שלי אמא תשאר איתך תמיד יותר מאשר חברה... למרות שיש חיכוכים זה טבעי אבל אמא זאת אמא ענת

תגידי לה ש... ../images/Emo58.gif

תגידי לה שאת גלגול, ושהיא לא האמא האמיתית שלך, ושאת לא יכולה לקבל אותה כאמא כי את מתגעגעת לאמא האמיתית שלך, וכאלה... אני בטוחה שאז היא תעזוב אותך (או, במקרה שלי, תחטוף שבץ)

למעלה