עזרה - דחוף!!!

114 ddd

New member
עזרה - דחוף!!!

היי לכולם, יש לי בעייה קטנטנה והייתי שמחה לקבל את עצותכם.. אז ככה, יש לי חבר מזה כחמש שנים ולאחרונה יש לנו קצת בעיות ביחסים.. הוא עובד כטכנאי של מוצרי חשמל בעיקר, ובנוסף כמתקין מזגנים.. לאחרונה הוא מבלה את רוב שעות היום בעבודה שזה אומר מהבוקר עד 24:00 ואפילו יותר.. אני דיברתי איתו בנושא וביקשתי ממנו שיוריד מהמינון אבל הוא טוען שהוא לא יכול לסרב ללקוחות כי כך הוא בונה את עצמו.. נוצר מצב שאני לא רואה אותו כל השבוע כי הוא חוזר גמור וגם כשהוא לא גמור היחס שאני מקבלת הוא יחס מזלזל.. הקש ששבר את גב הגמל התחיל מיום שבת - קמנו בבוקר ולא היינו ביחד עד הצהריים אני הרגשתי ממש לא טוב (שפעת.. ) וכשהוא בא אליי לא ממש הזיז לו - הוא שאל אותי פעם פעמיים אם אני רוצה תה.. מה יש לי ובזה זה נגמר.. זו פעם ראשונה שאני זוכה ליחס כזה מצידו כשאני במצב איום כזה (חתיכת שפעת חטפתי.. ) וזה לא שציפיתי שהוא יקרקר סביבי אבל לפחות תראה סימני דאגה.. בערב הוא הלך לכמה סידורים.. פרט קטן ששכחתי להוסיף - ביום שישי פנינו אליו בבקשה שיתקין לנו מזגן וקבענו ליום ראשון.. הגיע יום ראשון הוא היה עמוס בעבודה (באמת לא משהו שאפשר להאשים אותו - זה לא תלוי בו) וסיים רק בשבע בערב, אבל.. כשדיברנו איתו בשבע הוא אמר שהוא מצטער אבל הוא חייב להתקין מזגן למישהו שקבע איתו רק בחמש.. אז קודם כל - איך אתה קובע עם לקוח כהלקוח השני (אנחנו) מחכים לך?????? בקיצור הוא לא התקין לנו והבטיח שהוא יבוא ביום שני.. יום שני הוא דיבר עם אמא שלי שאמרה שזה בסדר וקבעה איתו לחמש.. הגיעה השעה חמש והוא אמר שהוא חייב ללכת לבנק ואח"כ הוא יבוא.. כדיברתי איתו בשש הוא אמר שבסוף לא הלך לבנק אלא לתקן ללקוחות מקררים והוא חייב ללכת לכמה הצעות מחיר והציע שאולי יבוא מחר( יום שלישי).. אני כבר חטפתי את העצבים שלי כי ממש נפגעתי.. אני בתור חברה שלך אמורה להיות איפשהו למעלה בסדר עדיפויות שלך ולא בתחתית.. מה גם שזה לא שהוא בא אלינו בהתנדבות - אנו נשלם לו ואפילו יותר.. נוצר מצב שהוא מזלזל בזמן שלנו כאילו הוא פחות יקר.. במקום להמשיך בעיסוקים שלנו חיכינו לו כמו מפגרים ממש התעצבנתי - גם על זה שאין לו זמן לראות אותי רק באחת בלילה.. על זה שאני עד אתמול הייתי חולה והוא אפילו לא שאל אתמול פעם אחת איך אני מרגישה ובפרט על זה שהוא לא מתקשר בכלל וכשאני מתקשרת הוא אומר לי ":אני עסוק, דקה אני חוזר" ואם הוא חוזר זה אחרי שעתיים.. היו כמה פעמים ששלחתי לו הודעות והוא לא החזיר תשובה, כשהתקשרתי הוא אמר - רק עכשיו קיבלתי.. מילא פעם אחת אבל כמה פעמים? האין זה צירוף מקרים?היום דיברנו והוא אמר שזה לא הזמן... זה אף פעם לא הזמן.. אין לו אפילו חמש דקות לפנות לי וזה פוגע.. ואתמול הוא סיים ב-23:30 אני הייתי בדרך מחברה והוא התקשר ואמר שהוא הולך לחבר.. במקום להפגש ולנסות לפתור הוא מעדיף את חברים שלו.. בקיצור אני ממש מבואסת ונראה כי היחסים שלנו שמאוד חשובים לי מדרדרים.. המצב הולך להמשך כך מספר חודשים אני ממש לא יודעת מה לעשות.. מצד אחד לא מגיע לי יחס כזה מאף אדם ואני לא מוכנה לסבול כזה יחס ומצד שני - לוותר על הכל?? ככה אחרי חמש שנים? **עוד דבר - הוא ממש רוצה לקדם את היחסים שלנו (חתונה) אני לא בשלה אז ככה שהיחסים רציניים בהחלט.. מה אתם הייתם עושים?

Cobe Anan

New member
כמה אפשרויות...

קודם כל, לכולן פיתרון אחד: תציבי בפניו עובדה מוגמרת- אתם צריכים לדבר. גם אם זה בשעה אחת בלילה, יש לכם הרבה על מה לדבר. עכשיו, אולי משהו חסר לו בקשר, או אפילו רע לו, והוא מנסה להתחמק מזה בעבודה עד אובדן חושים; אולי הוא מנסה לגרום לך לקנא במשהו, כי כמו שאמרת, הוא רוצה להתחתן ואת לא. יכול להיות שהוא מאמין שלחץ שלילי יגרום לך לשנות את דעתך? ואולי הוא מחפש אפילו נקמה קטנה על הדרך? אולי הוא מפחד שאת לא אוהבת אותו ומנסה להתרחק ממך כדי לא להיפגע? ואולי הוא כבר לא בטוח שהוא אוהב? אולי זה באמת לא קשור אלייך, והוא פשוט וורקוהוליק, מאמין שבהשקעת זמן לא סביר בעליל הוא יצבור תנופה? ואולי הוא סובל ממצוקה קשה שלא קשורה לכלום? דברי איתו. תשתמשי אפילו ברמיזות על פרידה כמקל, וברמיזות על חתונה כגזר, בניסיון להוציא ממנו הכל.. ותזכרי: הכל בעדינות. גם אם זה ילך חלילה לכיוון של סיום הקשר, סיום מכובד יזכה אתכם לפחות בזכרונות מתוקים מחמש שנים יפות..

Zoharrr

New member
הלוואי שיכולתי לעזור...

זה פשוט רחוק ממני שנות אור אז אני לא יודעת מה להגיד.. . מקווה שהכל יסתדר לכם.

Dark Muse

New member
תזרקי אותו...

אם אחרי 5 שנים הוא מתייחס אליך ככה, את רוצה לסבול עוד 5 שנים? ועוד הוא רוצה להתחתן! איזה כיף לו... נ.ב תפוז דפוקים היום?

Paranoid Eyes

New member
אהממ אהממ

5 שנים ועוד לא עברתם לגור ביחד? אם אתם כן מתכוונים להתחתן, אז אני ממליצה לעבור לגור ביחד כדי לוודא סופית אם הוא הבחור בשבילך.. במיוחד לאור היחס שלו אלייך , כפי שאת מספרת. במקום לבוא לפה ולהתפרק.. את צריכה לתפוס אותו לשיחה רצינית..!

Dark Muse

New member
לפי מה שהבנתי...

הוא לא ממש רוצה לדבר איתה... הוא מתחמק, מה עוד צריך כדי לסבול בן אדם כזה?

L y c a n

New member
זה מה שנקרא

הרגל ואהבה חביבי.. חוץ מזה, זה קל להגיד לוותר, לוותר זה קשה.

Dark Muse

New member
אם זה ימשך ככה, היא תשכיל לוותר

ואהבה בזוגיות, חייבת להיות הדדית...

RVD18

New member
אני חושב ש...

תגידי לו בדיוק איך את מרגישה!! כמו שזה נראה הוא לא בסדר איך שהוא מתייחס אלייך אבל קשה להגיב פה, כי אולי הוא בתקופה לא משהו, אולי העבודה מתישה אותו, אולי נמאס לו ממך (מקווה שלא
). הכי טוב שתשאלי אותו ואז תדעי איפה אתם עומדים...!

L y c a n

New member
להציב אולטימטום לגבי שיחה

אם לא תדברו, שום דבר לא יפטר, מסכימה? דברו ברצינות, ואז תהיי חכמה יותר להחליט מה עושים.. וזה לא משנה אם זה 5 שנים או יומיים, אין קשר שלא חבל לזרוק.

למעלה