עזרה דחוף!!!!

jana25

New member
עזרה דחוף!!!!

בוקר טוב לכולם! אני צריכה שיתנו לי עצה לגבי משהו מאוד חשוב... לבעלי יש ניסיון של 6 שנים בתפקיד מנהל אדמניסטרטיבי רכש ולוגיסטיקה בחברת היי טק. לפני כמעט שנה החברה שהוא עבד פשטה רגל והוא היה צריך לחפש עבודה חדשה. היה מאוד לחוץ כי בדיוק קנינו דירה ומשכנתא הכל ביחד נורא הלחיץ אותו. אחרי חודש של חיפושים הוא יתקבל לחברת היי טק לתפקיד של מנהל אדמניסטרטיבי, שהבהירו לו שהוא יתעסק בנוסף לזה ברכש (מכיוון שבחברה אין מנהל רכש וקניין אלה רק מנהל תפעול שלא הסתדר עם הכל). אחרי כמה שבועות בעלי התחיל לקחת על עצמו כל הנושא של רכש בחברה ויבוא יצוא... כל הדברים האלה הוא למד לבד תוך כדי עבודה (מנהל תפעול די ניצל את זה והעמיס עליו עוד ועוד). המשכורת שנתנו לו זה נטו 6200. עכשיו הוא כבר לא מתעסק עם כל הנושא של אדמניסטרציה רק נטו קניין ומנהל יבוא יצוא.. החלטנו שהוא חייב לבקש עלאה במשכורת מכיוון שמה שהוא מקבל עכשיו זה נורא נמוך יחסית למה שהוא עושה... הבעיה היא שמנהל כספים שלהם קמצן נוראי ומאוד יכול להיות שבעלי יקבל תשובה שלילית או שיעלו לו רק ב- 10% שלפי לדעתי הוא צריך לקבל מינימום 7500 נטו (במיוחד שחברה עכשיו קבלה השקעה של כמה עשרות מיליוני $). בעלי לא יודע איך בדיוק לבקש את העלאה, האם צריך להגיד סכום או שלא???? על מה לשים דגש????? האם יש סיכוי לקבל את העלאה???? האם תוכלו לעייץ בנושא הזה אני אשמח מאוד כי מחר הוא מתכוון ללכת ולדבר איתם. תודה מראש

hayapollak

New member
בעלך עובד כמעט שנה

במקום החדש. מי עוסק שם עכשיו באדמיניסטרציה? עובד אחר או מישהוא חדש? כמה מקובל לשלם לקניין יבוא ויצוא? האם בעלך רוצה גם הגדרה חדשה של קניין? מה יכולות להיות הסיבות לבקשת העלאה - בגלל שהוא עובד כממעט שנה ומרוצים ממנו הוא למד תוך כדי עבודה תחום חדש לגמרי, הוא חסך לחברה עובד? מה העלאה המקובלת בחברה בה עובד בעלך לבעלי תפקידים בדרגתו? לדעתי סכום של 1,000 ש"ח נטו ויותר העלאה בשכר זה המון מבחינת החברה - לא שלא מגיע, אני בעד, אבל הסכום שבעלך צריך לבקש זה סכום שגם החברה תסכים לשלם... אני סבורה שאם הוא יבקש ויקבל 800 ש"ח נטו העלאה לעכשיו (אחרי שנה) זה יהיה מכובד בהחלט. בהצלחה.

האם הוא מקבל מעבודה שלו רכב?

אם כן, זו עוד הטבה של 2500 ש"ח למשכורת. לבד מכך היום הופיעה כתבה בידיעות אחרונות, כיצד לבקש העלאה במשכורת.

צרפתי לך

מאמר בנושא העלאה בשכר.

למעלה