עזרה דחוף!!!!!!!!

ebola0

New member
עזרה דחוף!!!!!!!!

אני כל הזמן חוזרת לאתרי ההכרויות כי נורא קשה לי למצוא אנשים בחוץ שיבינו אותי ולא יודעת למה אבל זה יותר קל באינטרנט. אנשים פשוט לא רואים אותי בתור חברה רק בתור ידידה ואז אין לי ברירה חוץ מהאינטרנט אבל כבר נמאס לי מהאתרים האלה. מה לעשות?????? |
!!!!!!!!!!

Vdrums

New member
כי יותר נוח באינטרנט זה נכון

אבל מה לעשות זה לא עובד טוב לכולם. אני מציע לך להפסיק עם כל אתרי ההכרויות הללו אפילו אם זה יהיה זמני. כל הישיבה הזאת מול המחשב וצפיה ארוכה בפרופילים ושיחות שחוזרות על עצמן ונראות כמו ראיון עבודה זה מעייף, שוחק ומוציא את כל החשק. האינטרנט רק מנוון אותך בכל עולם הדייטינג. למה אין לך ברירה חוץ מאינטרנט? כדאי לתפוס חברה ולהתחיל לצאת מהבית.

just 20 f

New member
מזדהה איתך עמוקות...

אומנם אני לא נמצאת באתרי הכרויות ובנים לא רואים אותי כידידה (בחיים לא היה לי ידיד) אבל גם אני מדברת עם אנשים ש"הכרתי" באינטרנט ולמרות זאת כל כך לא מאמינה בשיטה הזאת. אז עדיין לא שיניתי את זה ממש אבל אני מאחלת לך שתמצאי את המוצא ותכירי אנשים במציאות. זאת הדרך... בהצלחה!!

mistero

New member
אוקיי...תשובה קצת שונה

לדעתי להכיר מישהו באינטרנט זה לא דבר פסול...פשוט צריך לדעת מה לעשות עם זה. להכיר מישהו באינטרנט, ואז לראות שהוא סבבה ולהתחיל להתייחס לזה כאילו שבגלל שההכרות היא במקום הנוראי הזה "אינטרנט"...זה בעייתי. עכשיו, אני מבין מאיפה הספקנות שלך מגיעה. אני לא חי בכוכב אחר ולא יודע שיש אנשים מוזרים ומשוגעים. לדעתי, במידה ומכירים מישהו חביב באינטרנט להוציא את זה מתחומי "שיחת מסנג'ר". לעבור לסקייפ, טלפון, אולי אפילו להעביר את זה קצת יותר מהר לפגישה בבית קפה. כי תחשבי על זה, להכיר בן אדם מהרחוב שהתחיל אתך זה בערך אותו דבר. אז פשוט תני לו את ההזדמנות להיות אתך באותו רחוב ולהתחיל אתך... ובקשר לידידה? זה עניין של גישה. אם כל בחור שאת מכירה את סתם חביבה איתו ומצחקקת כשהוא מדבר על בחורות אחרות, אז את ידידה. אם הוא מדבר על בחורה אחרת ותגידי לו, מה ככה אתה בוגד בי ודברים כאלה, אז יש סיכוי שדברים ישתנו. רוצה ללמוד? תמצאי את השרמוטה הכי גדולה שאת הכי שונאת, ותבדקי את המשפטי מחץ שלה
נראה לי שאת בחורה מספיק חכמה לסנן מהם כמה דברים טובים...זה יוביל אותך למטרה נראה לי... טוב, זהו בינתיים

just 20 f

New member
חחחחחחחח... וואלה, הצחקת אותי!!

אני רוצה לראות גבר (טוב נו... בן, לאו דווקא גבר כי בכל זאת...) 1 שמכיר בנות באינטרנט ולוקח אותן ליציאה כמו שצריך! (וזה אומר בית קפה כמו שאמרת, למשל...). אין- אינטרנט זה לא המציאות. צאו מהסרט (או בעצם- מהמסך...)

למעלה